Tilbud

Tarapaca Rose Cabernet Sauvignon og Syrah Chile

Topklasse rosé fra Chile med kompleksitet og god dybde i smagen der overrasker med solbær og friske druer i en velafbalanceret dejlig smag. Rose fra Tarapaca kan bruges til hvad du ønsker velkomst, salater og lyst kød m.m.
På lager
SKU
600400
74,75 kr
  • Køb 6 for 60,00 kr pr styk og spar 20%
Duft: Fyldt med modne solbær og frisk sommer.

Smag: Overvældende, meget elegant og alligevel med en god dybde og fylde. Her er både solbær og friske druer. Med denne vin i glasset har man allerede lyst til det næste glas.

Vinen er velegnet til lyst kød, pastaretter, fed fisk og asiatisk mad. Du kan også bruge den som en fremragende velkomstdrik!

Serverings temperatur 8-10ºC.

Viña Tarapacá Rosé er høstet fra over 10 år gamle vinstokke, der dækker et areal på 120 ha, hvor jorden er kalkholdig. Markerne ligger 480 meter over havets overflade. For at opnå den optimale vin samt en ensartet kvalitet og smag fra år til år varierer vinmagerne druesammensætningen lidt hvert år. Udgangspunktet er altid Cabernet Sauvignon og Syrah som de to hoveddruer og afhængigt af årets høst tilsættes mindre mængde af andre druer som f.eks. Mourvedre-, Petit Verdot- og Sauvignon Blanc.

Druerne høstes i slutningen af marts. Inden gæringen begynder ligger mosten sammen med drueskallerne i ca. 10 timer for at mest mulig karakter fra druerne. Resultatet udebliver da heller ikke: Flot mørk farve og en duft af klassisk Cabernet Sauvignon. Gæringen finder sted på rustfri ståltanke ved en lav, kontrolleret temperatur for at bevare druernes store frugtrigdom i den endelige vin.

Vinhuset:
Viña Tarapacá er et af de ældste vinerier i Chile, de plantede deres første marker tilbage i 1874 i bunden af Maipo Valley. Her var de med til at starte Chiles vinindustri. I 1992 blev Viña Tarapacá opkøbt af Fosfores Group. Planen var at skabe vine på højt niveau tilpasset den stigende forbrugerinteresse. Det første man gjorde var at opkøbe "El Rosario de Naltagua", en stor gård centralt beliggende i Maipo Valley. Her opbyggede man faciliteter med fuld kontrol over hele produktionsprocessen. Denne vingård ligger i dag i et smørhul omgivet af de smukkeste vinmarker. Man har i dag tilplantet hele 850 hektar. Mikroklimaet er helt unikt. Dels er der mulighed for at vande markerne med smeltevandet fra Andes-bjergene, og samtidig få den kølige brise fra kysten. Dette er med til at skabe grobund for sunde modne druer med god balance mellem syre og sødme.
Specifikationer
Årgang 2018
Alkohol i procent 12,5 %
Indhold 75 cl
Druer Cabernet Sauvignon, Syrah/Shiraz
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Tarapaca Rose Cabernet Sauvignon og Syrah Chile
Din bedømmelse