Tarapaca Red Blend Gran Reserva

Blend Series #1 er medium fyldig med meget modne frugter i duften og smagen der blander sig med mørke bær og røde bær som jordbær og røde blommer med lækre krydderier hvor nogle stammer fra de 12 mdr. på franske og amerikanske egetræs fade. Ialt en meget lækker vin man bare nyder.
På lager
SKU
102492
199,75 kr
Blend Series #1 Gran Reserva
Duft:
Stor bouquet af modne frugter blandet med mørke bær som brombær og solbær, der opleves også røde bær som jordbær og røde blommer der går godt sammen med krydderier som dild, laurbærblade og lavendel. Fra fadlagringen stammer de krydrede noter som peber og chokolade.
Smag:
Meget rund og velstruktureret i en mellemfyldig vin med bløde tanniner. I smagen opleves noter af brombær og blommer og eftersmagen er insisterende og vedholdende.

Gran Reserva Blend Series #1 er en hyldest til jorden, der giver Viña Tarapacás exceptionelle vine. Vinen er fremstillet i begrænset oplag og kombinerer essensen af Cabernet Sauvignon fra markerne i Piedmont og Syrah fra Mansel.

Server til: Godt krydrede pastaretter, lyst og rød kød samt til vildt.
Blend Series #1 er også et fint valg til fed fisk som f.eks. tun og sværdfisk.

Serverings temperatur: 17-18°C

Vinen:
Druerne er på 85% Cabernet Sauvignon og 15% Syrah, som begge høstes i slutningen af april. Druerne vokser på skråninger med mellem 5 og 8% hældning i lermuld og sandholdig lermuld med fragmenter af småsten og grus. Efter presning udblødes druerne ved 12ºC. Efter den alkoholiske gæring, som sker ved 26º-28ºC, hviler mosten i 10 dage inden den malolaktiske gæring, som sker på træfade. Vinen lagrer 12 måneder på franske og amerikanske egetræsfade, hvoraf 20% er nye og 80% er brugte.

Tarapaca:
Flere gange kåret som Chiles bedste vinhus!

Viña Tarapacá har en optimal beliggenhed lige midt i det chilenske smørhul Maipo Valley. Viña Tarapacá har produceret vin siden 1874, hvor de var et af de første vinhuse i Chile. I slutningen af sidste århundrede drejede man produktionen til at gå fra kvantitet til kvalitet. Som første skridt i den rigtige retning købte man en stor dal med et helt unikt mikroklima, hvor man har alle sine druer under kontrollerede forhold, der giver optimal kvalitet. Viña Tarapacá producerer et stort udvalg af lækre vine til enhver smag.
Specifikationer
Årgang 2014
Alkohol i procent 14 %
Indhold 75 cl
Druer Cabernet Sauvignon, Syrah/Shiraz
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Tarapaca Red Blend Gran Reserva
Din bedømmelse