Tarapaca + Organical Red Blend

Topvin fra TARAPACA fremstillet på økologisk dyrkede druer med stor smag og lækker fylde i god balance med frugt syren med modne solbær og hindbær med lækker krydderi og fad sødme.
På lager
SKU
905710
139,75 kr
Duft: Ekspressiv duft med blommer, solbær, peber, hindbær og lidt fad sødme.

Smag: Stor kompleksitet og fylde med en herlig rensende frugtsyre der giver god balance Dejlig vin fra Vina Tarapaca der viser modenhed og rank stil i fin harmoni.

Server til: Kødretter med god krydring og kraftfuld smag eller modne oste.

Serverings temperatur 16-18ºC.

Vinen:
På de stejleste skråninger i denne dal har man valgt at dyrke druerne efter økologiske principper, disse druer danner grundlaget for Tarapaca + PLUS. Vina Tarapaca har valgt at plante en del forskellige druer på deres økologisk dyrkede mark. Hvert år sammensætter man så denne vin ud fra den bedste kombination i den enkelte årgang. I 2008 er Tarapaca + PLUS sammensat af: 37% Syrah, 26% Carmenere, 23% Cabernet Sauvignon, 9% Cabernet Franc og 5% Petit Verdot. Druerne til Tarapaca + plus er plukket i hånden og hver variant bliver vinificeret hver for sig. De enkelte varianter lagres i op til 12 måneder på egetræsfade, inden den endelige blanding.

Vin huset Tarapaca og området:
Viña Tarapacá er et af de ældste vinerier i Chile, de plantede deres første marker tilbage i 1874 i bunden af Maipo Valley. Her var de med til at starte Chiles vinindustri. I 1992 blev Viña Tarapacá opkøbt af Fosfores Group. Planen var at skabe vine på højt niveau tilpasset den stigende forbrugerinteresse. Det første man gjorde var at opkøbe "El Rosario de Naltagua", en stor gård centralt beliggende i Maipo Valley. Her opbyggede man faciliteter med fuld kontrol over hele produktionsprocessen. Denne vingård ligger i dag i et smørhul omgivet af de smukkeste vinmarker. Man har i dag tilplantet hele 850 hektar. Mikroklimaet er helt unikt. Dels er der mulighed for at vande markerne med smeltevandet fra Andes-bjergene, og samtidig få den kølige brise fra kysten. Dette er med til at skabe grobund for sunde modne druer med god balance mellem syre og sødme.
Specifikationer
Årgang 2014
Alkohol i procent 14,5 %
Indhold 75 cl
Druer Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Carmenère, Syrah/Shiraz
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Tarapaca + Organical Red Blend
Din bedømmelse