Cabernet Sauvignon Gran Reserva Tarapaca Chile

Blød og lækker rødvin med frugtfylde, en vin, der er nem at drikke, og alle vil kunne lide, her opleves solbær og brombær med let strejf af fadlagringen med sødme og krydderier. Et godt glas til alle steak
På lager
SKU
909053
139,75 kr
Duft: Typisk Cabernet Sauvignon med store mængder solbær og brombær, samt et lille strejf af læder fra fadlagringen.

Smag: Kraftfuld med silke bløde tanniner der smyger sig om tungen sammen med noter af skovens vilde bær, fra fadlagringen tilføres en anelse sødme og krydderi.

Tarapaca Cabernet Sauvignon Gran Reserve er til: Okse- og kalvekød, samt modne oste.

Serverings temperatur 16-18°C.

Vinen:
Cabernet Sauvignon druer til denne vin er høstet manuelt i midten af april måned. Druerne har opnået perfekt modenhed og syren giver stadig god balance til vinen. Efter kontrolleret gæring i ståltanke, overføres vinen til nye franske egetræs fade på 225 liter. Her lagrer vinen i 12 måneder inden den aftappes.

Vin huset og området::
Viña Tarapacá er et af de ældste vinerier i Chile. De plantede deres første marker tilbage i 1874 i bunden af Maipo Valley. Her var de med til at starte Chiles vinindustri.

I 1992 blev Viña Tarapacá opkøbt af Fosfores Group hvis plan var at skabe vine på højt niveau tilpasset den stigende forbrugerinteresse. Det første man gjorde var at opkøbe "El Rosario de Naltagua", en stor gård centralt beliggende i Maipo Valley. Her opbyggede man faciliteter med fuld kontrol over hele produktionsprocessen. Denne vingård ligger i dag i et smørhul omgivet af de smukkeste vinmarker. Man har i dag tilplantet hele 850 hektar.

Maipo Valley er omkranset af Andesbjergene på den ene side og Maipo floden på den anden side. Mikroklimaet i dalen er helt unikt. Dels har man mulighed for at vande markerne med smeltevandet fra Andes-bjergene, og samtidig ligger man, så man får den kølige brise fra kysten. Desuden har man 4 klart definerede årstider, med stor temperaturforskel mellem nat og dag i sommerperioden. Dette er med til at skabe grobund for sunde modne druer med komplekse aromaer og god balance mellem syre og sødme.
Specifikationer
Årgang 2012
Alkohol i procent 14,5 %
Indhold 75 cl
Druer Cabernet Sauvignon
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Cabernet Sauvignon Gran Reserva Tarapaca Chile
Din bedømmelse