Tarapaca Gran Reserva Etiqueta Negra Black Label

Stor bouquet af modne bær som brombær og solbær der blander sig med jordbær der sammen med vanilje, læder og tobak vælter op af glasset i flot balance så man glæder sig til at få lov at smage. Her bliver man ikke skuffet, selv om den er kraftfuld føles den blød og rund og kommer helt til sin ret med rød kød.
På lager
SKU
909312
250,00 kr
Duft: Meget intens med modne bær som brombær, solbær og jordbær der pipler krydrede noter op med vanille, læder, chokolade, tobak der har et mineralsk strejf.

Smag: Kraftfuld dejlig blød og rund med noter af blommer og figner som blander sig med chokolade. Der kommer en dejlig lang eftersmag.

Server til: Alle slags rødt kød, roastbeef, carpaccio m.m.

Serverings temperatur: 16-18°C.

Vinen:
Produceret på 100 % Cabernet Sauvignon druer, høstet fra marken Viñedos i Maipo Valley, der dækker et areal på 30 ha, hvor jorden har et stort indhold af sten. Vinstokkene har en gennemsnitsalder på 35 år og druerne høstes fuldmodne i midten af april. Vinifikationen forgår i rustfri ståltanke. Efter gæringen, lagres vinen i 12 mdr. på 225 liters franske egetræs fade. Vinen lagrer endnu 12 mdr. på flaske, inden den frigives til salg.

Vin huset:
Viña Tarapacá er et af de ældste vinerier i Chile, de plantede deres første marker tilbage i 1874 i bunden af Maipo Valley. Her var de med til at starte Chiles vinindustri. I 1992 blev Viña Tarapacá opkøbt af Fosfores Group. Planen var at skabe vine på højt niveau tilpasset den stigende forbrugerinteresse. Det første man gjorde var at opkøbe "El Rosario de Naltagua", en stor gård centralt beliggende i Maipo Valley. Her opbyggede man faciliteter med fuld kontrol over hele produktionsprocessen. Denne vingård ligger i dag i et smørhul omgivet af de smukkeste vinmarker. Man har i dag tilplantet hele 850 hektar. Mikroklimaet er helt unikt. Dels har man mulighed for at vande markerne med smeltevandet fra Andes-bjergene, og samtidig ligger man så man får den kølige brise fra kysten. Dette er med til at skabe grobund for sunde modne druer med god balance mellem syre og sødme.
Specifikationer
Årgang 2010
Alkohol i procent 14,5 %
Indhold 75 cl
Druer Cabernet Sauvignon
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Tarapaca Gran Reserva Etiqueta Negra Black Label
Din bedømmelse