Tarapaca Chardonnay Chile

Frisk og frugtrig Chardonnay fra Tarapaca Chile med dejlig moden frugt i duft og smag. Et godt glas til at nyde eller til salater, fiske retter og modne oste. Et godt glas til fester og buffet.
På lager
SKU
600004
74,75 kr
Duft: Typisk Chardonnay med masser af fedme og stor frugt fra de modne druer.

Smag: Dejlig blød med lækker fylde fra druerne. En lang og frugtfyldt eftersmag afslutter denne vin.

Server til: Fiskeretter, salater og modne oste.

Serverings temperatur: 8-10°C

Viña Tarapacá, Chardonnay er fremstillet 100% på Chardonnay druer. Høstet i Maipo Valley og de omkring liggende områder. Druerne høstes i slutningen af februar og begyndelsen af marts. Gæringen foretages på rustfri ståltanke og vinen stabiliseres og filtreres inden aftapning hos Viña Tarapacá.

Viña Tarapacá har en optimal beliggenhed lige midt i det chilenske smørhul Maipo Valley. Viña Tarapacá har produceret vin siden 1874, hvor de var et af de første vinhuse i Chile. I slutningen af sidste århundrede drejede man produktionen til at gå fra kvantitet til kvalitet. Som første skridt i den rigtige retning købte man en stor dal med et helt unikt mikroklima, hvor man har alle sine druer under kontrollerede forhold, der giver optimal kvalitet. Viña Tarapacá producerer et stort udvalg af lækre vine til enhver smag.
Specifikationer
Årgang 2019
Alkohol i procent 13 %
Indhold 75 cl
Druer Chardonnay
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Tarapaca Chardonnay Chile
Din bedømmelse