Tilbud

Tarapaca Cabernet Sauvignon Chile

Medium fyldig vin med en blød smag med modne solbær og kirsebær hvor noter af mynte blander sig med krydderierne i en god kraftfuld eftersmag. En vin der står godt til oksekød og krydrede pastaretter.
På lager
SKU
909510
74,75 kr
  • Køb 6 for 60,00 kr pr styk og spar 20%
Duft: Her er modne solbær og kirsebær samt noter af mynte, tobak og krydderier såsom sort peber og vanilje

Smag: Medium fyldig med en blød smag med god tæt frugt og modne tanniner og afsluttes af en kraftfuld eftersmag.

Server til: De fleste kødretter, især oksekød, krydrede pastaretter og oste.

Serverings temperatur 16-18°C.

Vinen:
Viña Tarapacá, Cabernet Sauvignon er produceret udelukkende på Cabernet Sauvignon druer, høstet i Central Valley der ligger umiddelbart syd for hovedstaden Santiago.

Druerne høstes på maskine i nattens kølighed, dette for at bevare den friske frugt i vinen. Gæringen foregår i temperaturkontrollerede rustfri ståltank ved 25-28°C for at beholde den friske frugt i vinen. 40% af vinen lagres efterfølgende på egetræ for at give vinen smag og kompleksitet. Vinen filtreres nænsomt inden aftapning og hviler efterfølgende 4 måneder på flaske inden den frigives til salg.

Vin huset:
Viña Tarapacá er et af de ældste vinerier i Chile. De plantede deres første marker tilbage i 1874 i bunden af Maipo Valley. Her var de med til at starte Chiles vinindustri.

I 1992 blev Viña Tarapacá opkøbt af Fosfores Group hvis plan var at skabe vine på højt niveau tilpasset den stigende forbrugerinteresse. Det første man gjorde var at opkøbe "El Rosario de Naltagua", en stor gård centralt beliggende i Maipo Valley. Her opbyggede man faciliteter med fuld kontrol over hele produktionsprocessen. Denne vingård ligger i dag i et smørhul omgivet af de smukkeste vinmarker. Man har i dag tilplantet hele 850 hektar.

Maipo Valley er omkranset af Andesbjergene på den ene side og Maipo floden på den anden side. Mikroklimaet i dalen er helt unikt. Dels har man mulighed for at vande markerne med smeltevandet fra Andes-bjergene, og samtidig ligger man så man får den kølige brise fra kysten. Desuden har man 4 klart definerede årstider, med stor temperaturforskel mellem nat og dag i sommerperioden. Dette er med til at skabe grobund for sunde modne druer med komplekse aromaer og god balance mellem syre og sødme.
Specifikationer
Årgang 2019
Alkohol i procent 13,5 %
Indhold 75 cl
Druer Cabernet Sauvignon
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Tarapaca Cabernet Sauvignon Chile
Din bedømmelse