TARAPACA Cab. Sauvignon/Merlot, Bag-in-box

Mørk rød i glasset med fin balance af bær og syre
Udsolgt
Kun 0 tilbage
SKU
520976
199,75 kr
Vina Tarapaca Cabernet Sauvignon / Merlot er mørk rød i glasset. Vinen fremstår intens og kompleks med noter af bær, en anelse sort peber og vanilje. Mellemfyldig krop med en rund, kompleks struktur og uimodståelige noter af chokolade. God balanceret syre giver en blød harmonisk afslutning.

En god ledsager til de fleste kødretter, især okse- og kalvekød.

Serveringstemperatur 16-18ºC.

Denne rødvin er sammensat af Cabernet Sauvignon og Merlot. Druerne høstes i Central Valley, dels med maskine og på nogle marker høstes druerne i hånden. Gæringen foregår i ståltank for at beholde den friske frugt i vinen. En del af mosten lagres efterfølgende på egetræ for at give vinen smag og kompleksitet fra fadet. Vinen filtreres nænsomt inden aftapning.

Området og producenten:
Viña Tarapacá er et af de ældste vinerier i Chile, de plantede deres første marker tilbage i 1874 i bunden af Maipo Valley. Her var de med til at starte Chiles vinindustri. I 1992 blev Viña Tarapacá opkøbt af Fosfores Group. Planen var at skabe vine på højt niveau tilpasset den stigende forbrugerinteresse. Det første man gjorde var at opkøbe El Rosario de Naltagua, en stor gård centralt beliggende i Maipo Valley. Her opbyggede man faciliteter med fuld kontrol over hele produktionsprocessen. Denne vingård ligger i dag i et smørhul omgivet af de smukkeste vinmarker. Man har i dag tilplantet hele 850 hektar. Mikroklimaet er helt unikt. Dels har man mulighed for at vande markerne med smeltevandet fra Andesbjergene, og samtidig ligger man så man får den kølige brise fra kysten. Dette er med til at skabe grobund for sunde modne druer med god balance mellem syre og sødme.
Specifikationer
Alkohol i procent 13,5 %
Indhold 3 L
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:TARAPACA Cab. Sauvignon/Merlot, Bag-in-box
Din bedømmelse