Tanqueray No.Ten 47,3 % gin

Den er bre lækker Tanqueray No. ten gin, som kun fremstillet i små mængder og opkaldt efter kedel nr. 10, hvori den er lavet. En fremragende eksplosion af botanisk smag. Kan bruges til rigtig mange forskellige tonic uden den mister sin gode botaniske smag.
På lager
SKU
20761
299,75 kr
Smagsfyldt med noter af citrus fra lime blandet med appelsin og grapefrugt der forener sig elegant med enebær og koriander i en perfekt og unik smags oplevelse. Den enestående friskhed som Tanqueray No. Ten har gør den til det ideelle valg for en dry martini eller gin og tonic.

Fremstilling:
Tanqueray No. Ten er en fantastisk premium gin. Kombinationen af citrusfrugter som grapefrugt, appelsin og lime sammen med håndplukkede urter som enebær og koriander, giver Tanqueray No. Ten en exceptionel frisk, ren og distinkt smag.
Tanqueray No. Ten premium gin der skiller sig ud fra mængden er skabt af det historiske brand, dog er den helt sin egen med en ren, frisk og distinkt smag.

I 1830’erne opfandt Charles Tanqueray en ginopskrift, som stadig bruges i dag. Han var ikke bange for at anvende kreative og modige ideer på sin egen helt unikke måde. Tanqueray Gin er et perfekt mix af opfindsomhed, arv og hårdt arbejde.
Specifikationer
Alkohol i procent 47,3 %
Indhold 70 cl
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Tanqueray No.Ten 47,3 % gin
Din bedømmelse