Tanqueray Lovage 47,3 % 1 L London Dry Gin

Sød og urte krydret gin med afbalanceret smag, skabt af kun de fineste lokale engelske ingredienser. En oplevelse at smage denne gin som er skabt af den verdenskendte batender Jason Crawley.
På lager
SKU
23561
499,75 kr
Inspireret af en original opskrift, der blev oprettet af Tanqueray i 1832, er det nye udtryk et "velsmagende twist" på det klassiske Tanqueray, takket være tilføjelsen af ​​engelsk haveurt og kærlighed.

Tanqueray Lovage er skabt ved hjælp af den verdenskendte bartender Jason Crawley, der beskrives som "dybt krydderurt, sellerilignende og jordisk, samtidig med at man beholder den signatur-enebits-citrus-stil.

Crawley sagde: "Det har været rigtig specielt at arbejde på denne historiske Charles Tanqueray opskrift, og det har været interessant at omdanne sit arbejde til en moderne væske. Det har været en ganske ydmyg oplevelse for mig. "

Det nye udtryk siges at være den første gin skabt med lovage, som præsenterede sine egne udfordringer for Tanqueray destillatørerne.

"Vi var nødt til at arbejde meget hårdere på destillations processen, for i begyndelsen kom det lidt suppe," forklarede Crawley. "Vi var nødt til at øve, tilføje lidt mere af dette og lidt mere af noget andet. Vi så på det lidt som en grafisk equalizer - vi havde alle de vigtigste dele af Tanqueray, men alt skulle tilpasse.

Omkring 100.000 flasker Tanqueray Lovage vil blive udgivet i hele Europa, Taiwan og Hong Kong, hver flaske på 47,3% abv.

Tanquerays globale marketingchef, Joanna Segesser, sagde: "Innovation er kernen i alt, Tanqueray gør. Ligesom vores grundlægger, Charles Tanqueray, elsker vi at eksperimentere og arbejde med nye botaniske produkter, så det er en fornøjelse at se, at en af ​​Charles 'originale opskrifter er skabt på et tidspunkt hvor salte cocktails er på vej.

.
Specifikationer
Alkohol i procent 47,3 %
Indhold 1 L
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Tanqueray Lovage 47,3 % 1 L London Dry Gin
Din bedømmelse