Tamdhu Speyside Single malt 10 års Sherry Casks

En udsøgt whisky der udelukkende er modnet på egetræs fade. Hver eneste dråbe er lige så enestående som den foregående, med utrolig lækker duft og smagen byder på frugt og krydderier i vel afbalanceret whisky.
På lager
SKU
28447
495,00 kr
Duft: Præget af vanilje og sukker ristede mandler suppleret af en frisk duft af egetræ og kanel.

Smag: I starten er smagen er fuld af frugt og krydderier. Derefter kommer en blid smag af karamel og egetræs fade.

Eftersmag: Her fornemmes først frugt og vanilje og efterfølgende bliver eftersmagen behagelig tør og afslører et strejf af røg.

Serveres let afkølet med is eller uden.

Efter destillation bliver de bedste europæiske og amerikanske egetræs fade udvalgt til modningen af det værdsatte produkt.

Når whiskyen først er hældt på fade, er det bare at vente tålmodigt på, at fadene gør deres arbejde og giver Tamdhu sin vidunderlige naturlige farve og udsøgte kvalitet.


Årgang 2013
VinAvisen - 5 stjerner - "En rigtig dejlig whisky med træ og korn i duften og med en fyldig og middelkraftig rund smag med noter af druekvas og en fin lille sødme. Eftersmagen udvikler sig og har behagelige toner af mørk karamel til slut." (uge 42, 2015)

Whisky huset:
Tamdhu Distillery blev grundlagt i 1897 af en gruppe whiskyhandlende forretningsfolk, som ønskede at fremstille verdens bedste whisky. Efter at have købt et unikt stykke jord ved River Spey’s flodbred ansatte de den førende arkitekt og whiskybrygger, Charles C Doig Esq.

Charles C Doig Esq insisterede på kun at bruge de mest moderne teknikker og udstyr inden for whiskyproduktion og leverede derfor altid en whisky, hvor hver dråbe var af samme kvalitet.

I 2010 blev Tamdhu Distillery lukket. Det blev i 2011 købt af det familieejede firma Ian Macleod og i 2012 genstartede produktionen efter samme principper som de oprindelige ejeres.
Specifikationer
Alkohol i procent 40 %
Indhold 70 cl
Alder 10 års
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Tamdhu Speyside Single malt 10 års Sherry Casks
Din bedømmelse