Tamdhu Speyside Batch Strength, Batch no. 001

Tamdhu Batch Strength 58,8 % Batch no. 001 luksus-whisky der nydes som er fyldig og lækker afrundet med tørret frugt og krydderier der blander sig med abrikoser og appelsiner med fornemmelse af crème Brûlée.
På lager
SKU
31522
710,00 kr
Duft: Er præget af røde bær, rosiner og valnødder. Der er hints af pecannødder og egetræ og fine citrusnoter. Derudover fornemmes vanilje og cookiedej.

Smag: Fyldig der afrundes på fantastisk vis med egetræ, krydderier og tørret frugt. Der kommer smag af lette frugter, abrikos, appelsin og Crème Brûlée.

Eftersmag: Er fyldig, der fornemmes først malt, toastbrød og dernæst syltetøj, hvorefter der sluttes af med en behagelig frugtsmag.

Serveres let afkølet med is eller uden.

Efter destillation bliver de bedste europæiske og amerikanske egetræsfade nøje udvalgt til modningen af det værdsatte produkt.

Når whiskyen først er hældt på fade, er det bare at vente tålmodigt på, at fadene gør deres arbejde og giver Tamdhu sin vidunderlige naturlige farve og udsøgte kvalitet. Whiskyen hældes ufiltreret på flaske efter endt lagring på fade.

Whisky huset:
Tamdhu Distillery blev grundlagt i 1897 af en gruppe whiskyhandlende forretningsfolk, som ønskede at fremstille verdens bedste whisky. Efter at have købt et unikt stykke jord ved River Spey’s flodbred ansatte de den førende arkitekt og whiskybrygger, Charles C Doig Esq.

Charles C Doig Esq insisterede på kun at bruge de mest moderne teknikker og udstyr inden for whiskyproduktion og leverede derfor altid en whisky, hvor hver dråbe var af samme kvalitet.

I 2010 blev Tamdhu Distillery lukket. Det blev i 2011 købt af det familieejede firma Ian Macleod og i 2012 genstartede produktionen efter samme principper som de oprindelige ejeres.
Specifikationer
Alkohol i procent 58,8 %
Indhold 70 cl
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Tamdhu Speyside Batch Strength, Batch no. 001
Din bedømmelse