Talisker Storm Single malt 45,8 % Made by the sea

Talisker Storm er fra det eneste destilleri på den fjernt liggende Isle of Skye. Storm har alle de salte og maritime noter, man forventer fra Talisker, dog en anelse kraftigere og mere røget end normalt med en styrke på 45,8 % alkohol. Her er brændt eg og frugtsødme med de salte noter forenet i et godt kraftfuld glas.
På lager
SKU
32733
389,75 kr
Duft: Meget aromatisk med hvid peber, bål røg, tranebær og honning i kraftig duft.
Smag: Eksplosion af smag med brændt eg, peber og røg hvor salt og frugt sødme får det hele til lækker harmoni
.
Talisker Storm er en single malt whisky fra det eneste destilleri på den fjernt liggende Isle of Skye. Denne aftapning som har fået det passende navn ”Storm”, har salte og maritime noter som man forventer fra Talisker, men er en anelse kraftigere og mere røget end normalt. Den er tappet ved den vanlige styrke, 45,8% alkohol.

Talisker er grundlagt i 1830 og er det eneste destilleri på den fjerne Isle of Skye. I dag ejes det af Diageo og må betragtes som et af gigantens vigtigste whisky mærker med en højt elsket stil der kan beskrives som let røget og præget af salte, pebrede og maritime noter.
I 1960 brød destilleriet i brand, men det blev hurtigt genopbygget, og de besynderligt formede kedler, som står der i dag, er en tro kopi af de originale. Man mener deres særlige form er fuldstændig essentiel for Taliskers unikke karakter og smag. Og den er værd at bevare. At smage en Talisker er næsten som at smage bølgerne og de salte skumsprøjt der slår mod Skyes forrevne klipper.
Specifikationer
Alkohol i procent 45,8 %
Indhold 70 cl
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Talisker Storm Single malt 45,8 % Made by the sea
Din bedømmelse