Talisker Single Malt 2003-2014 Double matured in Amoroso cask wood

Destilleret i 2003 og flasket i 2014 Double matured i ex Amoroso fade Talisker Distillers Edition er en særlig udgave af single malt fra Isle of Skye. Denne er double matured på ex Amoroso cask wood som er en sød slags sherry, som minder meget om de øvrige sherry typer. Double matured har afrundet nogle af Taliskerens skarpe kanter og lettet røgen og givet noter af rosin og varme krydderier.
Udsolgt
Kun 0 tilbage
SKU
13985
499,75 kr
Duft: Kun en meget let røg med noter af kakao, vanilje og kaffe latte.
Smags: Fyldig med sødme af rosiner og nelliker blandet med peber.

Distellers Edition Dobbelt Matured i søde Amoroso Cask fade.
Destilleret i 2003 og flasket i 2014 TD-S: 5QC.

Talisker er grundlagt i 1830 og er det eneste destilleri på Isle of Skye. I dag ejes det af Diageo, og må betragtes som et af gigantens vigtigste whisky mærker. Whisky med en højt elsket stil der kan beskrives som let røget og præget af salte, pebrede og maritime noter.
I 1960 brød destilleriet i brand, men det blev hurtigt genopbygget, og de besynderligt formede kedler, som står der i dag, er en tro kopi af de originale. Man mener deres særlige form er fuldstændig essentiel for Taliskers unikke karakter og smag. Og den er værd at bevare. At smage en Talisker er næsten som at smage bølgerne og de salte skumsprøjt der slår mod Skyes forrevne klipper.Specifikationer
Årgang 2003
Alkohol i procent 45,8 %
Indhold 70 cl
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Talisker Single Malt 2003-2014 Double matured in Amoroso cask wood
Din bedømmelse