Talisker 15 års Single malt 57,3 % 2019 Special release

Denne Talisker 15 års er et krydret dybhavs monster fra usædvanlige fade, der ikke holder noget tilbage, da det bringer en ny dybde, krydderier og kompleksitet til sødme fra lang modning, Afrundede Talisker basis noter, Whisky der bliver endnu bedre med et par dråber vand.
På lager
SKU
59198
1.199,75 kr
Duft:
En mild næsefølelse med en mærkbart krydret prikkende og let tørhed. Aromaen er straks maritim med noter af havsalt, tør tang, afskrællet båd lak og varmt sand på en base af ulmende tørv. Meget krydret og salt med honning og røg. Selv en dråbe vand undertrykker meget af dette.

Smag:
En mund fyldt med struktur ved naturlig styrke, smagen er i første omgang uventet rig og sød, inden krydderierne hæfter sig med en hint af salt. Brændte krydderier er der stadig mens du synker, mens peberet på ganen støder til i komplekse bølger af tørrende krydderier. Interessant nok forbedres alt smag med lidt vand, hvilket gør effekten mere afrundet, sødere og krydret.

Eftersmag:
Lang og krydret med en dejlig eftersmag og let tørhed. Med vand erden længere krydret og mere pebret. Efterlader en hint af røg på tungen.
Specifikationer
Årgang 2002
Alkohol i procent 57,3 %
Indhold 70 cl
Alder 15 års
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Talisker 15 års Single malt 57,3 % 2019 Special release
Din bedømmelse