Stony Creek Shiraz, Winemakers Selection

Kraftfuld og mørk Shiraz, en perfekt ledsager til godt kød. Her møder man bouquet af frugt noter der harmoner sammen med krydderierne. Vin der vil serveres til mange retter grill, buffet og stadig gerne vil have sovsen.
På lager
SKU
520259
79,75 kr
Duft af blommer, sorte kirsebær og lidt friskkværnet peber.

Smag: Balancerer med harmonisk cremet struktur og lang fylde med en hel palet af frugt aromaer.

Server Stony Creek, Shiraz til en godt stykke kød, for eksempel fra grillen.

Serverings temperatur: 16-18°C.

Vinen:
Druerne er høstet ved optimal modenhed og gennemgået en lang gæring. Dette gøres for at trække god farve og intensitet ud af druerne. Efter endt gæring er vinen lagret for yderligere kompleksitet, inden den er blevet tappet.

Vin huset:
Padthaway er beliggende i South Australia, på vejen fra Adelaide til Melbourne. Dette område er først blevet plantet til i 1960erne og med høj fokus på kvalitet. Dette har ført til, at nogle af Australiens bedste vine kommer fra denne kystnære region. Området er nabo til Coonawarra og i 1940 fandt man ud af, at Padthaways klima og jordbund minder meget om naboens. Derfor minder vinene her også meget om deres. Jordbunden er mest kendt for sit store indhold af limsten, der giver en god dræning i overfladen, og holder godt på de få vandressourcer i undergrunden. Der fremstilles vine på mange forskellige druer i området, men Shiraz vinene er dem med størst succes. Generelt er vinene meget elegante, med en god intensitet.

Stony Creek byder på en rigtig flot og typisk Shiraz. Høstet fra relativt gamle vinstokke, hvilket giver god intensitet i vinen.
Specifikationer
Årgang 2017
Alkohol i procent 14,5 %
Indhold 75 cl
Druer Syrah/Shiraz
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Stony Creek Shiraz, Winemakers Selection
Din bedømmelse