Rose Shiraz Stony Creek Syd Australien

Herlig kraftfuld rosé fra Riverland i South Australia. Shiraz-druen viser her sine elegante sider med stor frugtkompleksitet og friske krydderurter. En rosé der bringer smilet frem.
På lager
SKU
720031
79,75 kr
  • Køb 6 for 60,00 kr pr styk og spar 25%
Duft: Stor ekspressiv duft af kirsebær, jordbær og rabarber.

Smag: Levende vin i munden med herlig frugt intensitet, mineralitet og en lang balanceret eftersmag.

Server til: En oplagt ledsager til grillet lyst kød, salater eller blot et glas på terrassen.

Serverings temperatur: 5-8°C.

Vinen:
Shiraz-druerne til denne rosé er høstet i april måned. Efter drueselekteringen foregår gæringen på temperatur styrede ståltanke, for at bevare friskheden i vinen. Den flotte dybe farve opnår rosévinen ved, at skallerne ligger sammen med mosten i op til 24 timer. Efterfølgende sammenstikkes vinen og lagres i kortere tid på tanke for at få en øget tæthed i smagen.

Området:
Riverland er beliggende i South Australia. Det er et vinområde, der er vokset op omkring Murray River i tiden efter 1. verdenskrig. I dag er området domineret af vinproduktion og citrusfrugter. Et meget stabilt klima og konstant vandforsyning fra Murray River er med til, at sikre rigtig gode betingelser for at dyrke vindruer med vedvarende høj kvalitet. De senere år er kvaliteten steget markant i Riverland, da man er begyndt på en mere streng klonselektering for at få druer med højere kvalitet. Fokus på innovation og høj kvalitet, giver vine med stor intensitet og flot balance.


Specifikationer
Årgang 2020
Alkohol i procent 13 %
Indhold 75 cl
Druer Syrah/Shiraz
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Rose Shiraz Stony Creek Syd Australien
Din bedømmelse