Steenberg Sparling Sauvignon Blanc

Topniveau mousserende vin fremstillet på den klassiske metode og udelukkende på Sauvignon Blanc. En vin der er lavet til at være sjov, frugtrig og frisk.
På lager
SKU
2610
149,75 kr
Duft: Sprængfyldt med passionsfrugt, kærlighedsfrugt, guava, ananas, mango og grønne figner.

Smag: Her breder boblerne sig frisk og frejdigt på tungen efterfulgt af hints af ananas og passionsfrugt og afsluttes med en lang og vedholdende eftersmag. Et perfekt glas til en varm sommerdag.

Server til: Perfekt til velkomst, men vil også gå godt til lette forretter med fisk eller lyst kød.

Serveringstemperatur 8-10ºC.

Basevinen er lavet på den traditionelle måde, hvor druerne presses let for at undgå bitterhed. Mosten hviler natten over og renses før gæring. Gæring sker ved lav temperatur i rustfrie ståltanke over tre uger. Efter gæring stabiliseres vinen og forberedes til anden gæring i flaske, som tager omkring tre måneder. Degorgering sker umidelbart herefter.

Området og producenten:
Steenberg er det ældste vinhus i den maleriske Constantia Valley, som anses for at være Sydafrikas bedste vindistrikt. Firmaet blev grundlagt i 1682, og startede vindyrkning i 1695. Jorderne blev oprindelig givet til den navnkundige enke, Catharina Ras, som var indvandret fra Lübeck.

Vinmarkerne er anlagt på sydøstvendte skråninger mod det kølige Atlanterhav. Det milde klima med kølige vinde fra havet, den sikre vinterregn, og solen giver de bedste vækstbetingelser for vinstokkene. Regnen, som falder i løbet af vinteren, gør, at kunstvanding i Constantia Valley kun benyttes sparsomt i særligt tørre perioder.
Specifikationer
Alkohol i procent 12 %
Indhold 75 cl
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Steenberg Sparling Sauvignon Blanc
Din bedømmelse