Steenberg Sauvignon Blanc

Steenberg med en frisk tør Sauvignon Blanc der byder på masser af god frugt, især hyldeblomst og frisk græs. I smagen kommer noter af passionsfrugt og hyldeblomst.
Udsolgt
Kun 0 tilbage
SKU
631385
99,75 kr
Dette er en frisk tør Sauvignon Blanc med masser af god frugt.

Duft: Præget af hyldeblomst og frisk græs.

Smag: Super elegant og meget ekspressiv med noter af passionsfrugt og hyldeblomst.

Dette er en fremragende ledsager til fiskeretter, salater og et udvalg af milde oste.

Serverings temperatur 8-10°C.

Denne vin viser, den store viden Steenberg har om druen Sauvignon Blanc. Den er sammensat af vin fra op til flere parceller, de er høstet separat for, at give hver sit særpræg til vinen. En parcel tilfører krydderi, en anden eksotisk frugt og en tredje mineralitet. Ved at vinificere disse separat og blande dem til sidst, får Steenberg den ønskede kompleksitet frem i vinen. Druerne er høstet i slutningen af februar fra 7-18 år gamle vinstokke.

Vin huset:
Steenberg er det ældste vinhus i den maleriske Constantia Valley, som anses for at være Sydafrikas bedste vindistrikt. I 1990 blev huset Steenberg overtaget af Johannesburg Consolidated Investments, som straks begyndte restaureringen af vinmarker og huse, så farmen i dag fremstår som et mønsterbrug. Jorderne blev oprindelig givet til den navnkundige enke Catharina Ras, som var indvandret fra Lübeck. Fra 1695 var ejendommen i familien Russow Louws eje i næsten 300 år, inden den blev solgt til JCI. Vinmarkerne har de seneste år gennemgået en sund genplantning.

Manager John Loubster har en klar holdning til, hvordan man producerer vine i verdensklasse: gode vinmarker, godt klima og derefter give de enkelte druer lov til at udtrykke hvad de gør bedst.

Constantia Valley anses for at være Sydafrikas bedste vindistrikt. Vinmarkerne er anlagt på sydøst- vendte skråninger mod det kølige Atlanterhav. Det milde klima med kølige vinde fra havet og den sikre sol giver de bedste vækstbetingelser for vinstokkene. Regnen, som falder i løbet af vinteren gør, at kunstvanding i Constantia Valley kun benyttes sparsomt i særligt tørre perioder.
Specifikationer
Årgang 2015
Alkohol i procent 13 %
Indhold 75 cl
Druer Sauvignon Blanc
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Steenberg Sauvignon Blanc
Din bedømmelse