Pinot Noir Mousserende Brut Steenberg 1682

Topniveau mousserende vin med små fine bobler der stiger til overfladen, fremstillet på den klassiske metode og udelukkende på Pinot Noir druen. En elegant mousserende vin der indbyder til et glas mere.
På lager
SKU
1590
219,75 kr
Vi fandt andre produkter du måske kan lide!
Duft: Meget indbydende med små fine bobler der stiger op af glasset med vilde jordbær, modne røde æbler og friske krydderier.

Smag: Den friske syrlige smag ledsages af en elegant cremethed med hints af ristet brød, candy floss og rosenvand. mens de små fine bobler bliver siddende på tungen i lang tid.

Server til: Laks, salater og jordbærparfait.

Serverings temperatur 8-10ºC.

Vinen:
1682 Brut MCC Pinot Noir er lavet efter den traditionelle franske metode. Druerne er håndplukket ved lavt sukker indhold og presset som hele klaser. Mosten har et lavt indhold af tanniner, et højt naturligt syreindhold og en indbydende lyserød farve med fin jordbærsmag. Mosten gærer med gærbakterier for at danne basevinen. Når basevinen er stabiliseret, gærer den anden gang på flaske. Her dannes fine bobler. Efter gæring ligger vinen i mindst 24 måneder før den flaskes endeligt.

Vinhuset:
Steenberg er det ældste vinhus i den maleriske Constantia Valley, som anses for at være Sydafrikas bedste vindistrikt. Firmaet blev grundlagt i 1682, og startede vindyrkning i 1695. Jorderne blev oprindelig givet til den navnkundige enke, Catharina Ras, som var indvandret fra Lübeck.
Vinmarkerne er anlagt på sydøst vendte skråninger mod det kølige Atlanter hav. Det milde klima med kølige vinde fra havet, den sikre vinterregn, og solen giver de bedste vækstbetingelser for vinstokkene. Regnen, som falder i løbet af vinteren, gør, at kunstvanding i Constantia Valley kun benyttes sparsomt i særligt tørre perioder.
Specifikationer
Årgang 2013
Alkohol i procent 12 %
Indhold 75 cl
Druer Pinot Noir
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Pinot Noir Mousserende Brut Steenberg 1682
Din bedømmelse