STRATHEDEN The Lost Distellery, Blended malt whisky

Citrus og chokolade i flot harmoni
På lager
SKU
641255
595,00 kr
Duft: Malt med let røg
Smag: Citrus med mørk chokolade i flot harmoni
Eftersmag: Mellem med dejlige noter

Alle flasker er serie og flasker er nummerede.

Stratheden Destilleri lå i byen Authermuchty i regionen Fife, fra 1829 til 1926. Ejerne af destilleriet, familien Bonthrone, havde selv gravet en vandkanal fra den lokale "lovers Pool" der forsynede destilleriet med usædvanligt blødt vand med en distinkt salt fornemmelse. Kilden blev ofte beskrevet som:

"splendid Water, and as pure and sparkling as crystal!"

The Lost Distillery Company

The Lost Distillery Company er en uafhængig skotsk whiskyproducent, hvis mission er at skabe moderne fortolkninger af historiske skotske whiskyer, fra destillerier som ikke længere eksisterer.
"The Lost Distilleries" henviser til alle de skotske whiskydestillerier der har måtte dreje nøglen om, indenfor det sidste århundrede. Gennem grundig forskning har The Lost Distillery Company forsøgt at puste nyt liv nogle glemte whiskyer fra destillerier der lukkede før 2. anden verdenskrig startede. Med hjælp fra Glasgow Universitets arkiver, har de gjort sig overvejelser om de faktorer der har været med til at bestemme smagen af de gamle whiskyer. Det er faktorer som; datidens vandkilder, bygsorter, tørv, kedeltyper mm. Ud fra disse overvejelser blander de nye whiskyer, der smager som de gamle whiskyer sandsynligvis gjorde. De resulterende whiskyer er enormt interessante at smage, og de er desuden meget vellykkede! Whiskyerne er nummererede og er hverken blevet kølefiltreret eller tilsat farve!
Specifikationer
Alkohol i procent 46 %
Indhold 70 cl
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:STRATHEDEN The Lost Distellery, Blended malt whisky
Din bedømmelse