Spätlese Riesling Lenchen Eser Reingau

Oestricher Lenchen Riesling Spätlese med duft af æbler blandet med citrus og eksotiske frugter, som går igen i smagen med modene eksotisk frugter og der anes en let syre men forbliver frisk og sprød med god længde på eftersmagen. Et godt valg til de lette retter med lyst kød eller fisk.

På lager
SKU
58058
139,75 kr
Duft: Præget af æbler, citrus og eksotiske frugter.

Smag: Meget rig på eksotisk og moden frugt med en let syre som er en frisk og sprød, vin med god længde på eftersmagen.

Server til: Et godt valg til de lette retter med lyst kød eller fisk og salater.

Serverings temperatur: 8-10°C

Vinen:
Familien Eser har 11 ha jord og stræber efter at dyrke markerne så miljøvenligt som muligt for at opnå færre druer men af højere kvalitet. Kun de fuldmodne druer når frem til presningen, hvor de med kærlighed og ekspertise forvandles til vin, som derefter lagres i den hvælvede kælder.
Efter endt gæring hældes vinen på gamle egetræs fade, hvor vinen ligger i 11 måneder inden den klargøres til salg.

Vin huset:
Fra en af de mest berømte regioner i Tyskland har vi en af de unge stjernefrø i vort sortiment. Christoph Eser arbejder sammen med sin bror på ejendommen der er beliggende i den smukke by Oestrich-Winkel. Her har de til huse i en ejendom der dateres tilbage til 1894 hvor der gennem alle årene er blevet produceret vin. Denne villa har en dyb kælder der har de perfekte forhold til fremstilling af vin med god kølighed og optimal fugtighed. Eser domænet ejer 10 hektar med vinmarker omkring byen, heraf er de 80% tilplantet med Riesling, resten med Pinot Noir og Blanc.
Specifikationer
Årgang 2015
Alkohol i procent 8 %
Indhold 75 cl
Druer Riesling
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Spätlese Riesling Lenchen Eser Reingau
Din bedømmelse