Smagekasse med online anmeldse af Wente Californien 5 vine den 5.6 kl. 19.00

Online anmeldse af de 5 vine den 5 juni kl. 19 på vores facebook side - AEvin-Skjold Burne Vamdrup

Topklasse vine fra vinhuset Wente i Californien. Her er 2 lækre hvidvine med hver sin karakter og smags oplevelse. Vi skal smage 2 kvaliteter på Zinfandel druen fra hver deres mark og slutter med deres top Pinot Noir som overrasker alle Pinot Noir elsker. Et top familie ejet vinhus der sætter kvalitet højt.
Bestilling med forsendelse er senest onsdag kl. 10. For afhentning i butikken er til torsdag den 4.6.
Udsolgt
Kun 0 tilbage
SKU
50069
698,75 kr
Hayens Ranch Chardonnay:
Fremstillet på druer fra de 2 berømte områder: Livermore Valley og Monterey. Alle vinmarkerne er dyrket efter bæredygtige principper. Druerne er presset blidt ved ankomsten til vineriet og gæringen er foretaget i en kombination af egetræ og ståltanke. Dette for at få en vin med fedme og frisk frugt.
Lækker til salater og fiskeretter eller som aperitif.

Tapas: Franskbrød smøres med salatdressing her lægges oven på: Iceberg salat, lidt torsk, rejer, ½ æg og der pyntes med karse.

Morning Fog:
Om sommeren presser vinden store tågebanker ind fra havet gennem San Francisco bugten. Denne tåge danner et unikt maritimt klima i Livermore Valley hvor markerne køles af denne tåge. Dette klima er perfekt til at fremelske balancerede vine. Druerne til denne vin kommer fra Livermore Valley og en anelse fra Arroyo Seco i Monterey. Alle druer kommer fra Wentes egne vinmarker. 50 % af vinen gæres på franske egetræsfade og lagres herefter sur lie, på bundfaldet. Den anden del lagres på ståltanke for at bevare druernes friske frugt karakter.
Til kraftfulde fiskeretter, lyst kød, stærke oste eller et glas i utide.

Tapas: Burgerbolle bund smøres med karry dressing, der lægges ovenpå: Iceberg salat, stegte kyllingstykker, bacon, tomat, agurk og rød peber.

Hayens Ranch Zinfandel:
Denne smagsfulde Zinfandel er iblandet en anelse Barbera og Petite Sirah. Druerne er høstet fra tre forskellige marker i den nære kystregion. Gæringen er foretaget med temperaturstyring i ståltanke, og efterfølgende er vinen lagret i 20 måneder på egetræsfade. Ambitionen er, at fremstille en Zinfandel i den typiske amerikanske in your face stil med kraft, saft og blød afslutning.
Lækker til grillen og kraftfulde retter.

Tapas: Stor frikadelle på pind: Til fridadelle farsen tilsættes hakket mynte blade, rød peber, hakket løg og reven citronskal. Steget til en fast aflang frikadelle.

Beyer Ranch Zinfandel:
Beyer Ranch ligger lige uden for selve Livermore City og er for nylig blevet fredet, så der altid vil være landbrug på denne parcel, ejet af Wente familien. Zinfandel druerne til denne vin, er dyrket på skråninger, hvor der er god luft gennem strømning mellem rækkerne. Denne afkøling af druerne giver en lang modnings sæson og druer med god syre. Vinen er gæret i opretstående tanke, hvor mosten er pumpet over skallerne flere gange dagligt for at udtrække bløde tanniner fra skallerne. Inden aftapning, er vinen lagret på en blanding af amerikanske og franske egetræs fade.
Balance mellem frugtsyren og den moden frugt vil harmoner fortrinligt til lysere kødretter og tørre oste men også til et glas i utide.

Tapas: Fyldt pandekage med skinkestrimler. Pandekagen fyldes med stænger af gulerødder, squash, salat, selleri og der lægges skinkestrimler i der gives en stribe med hvidløgsdressing.

Riva Rens Pinot Noir:
Lækker silkeblød og elegant vin på Pinot Noir. En elegant Wente med en frisk og sprød karakter, der byder på en naturlig syre, delikate afrundede tanniner og en lang vedvarende eftersmag med masser af intens frugt. Vin der nydes.
Server til lette retter og er fortrinlig til det populære italienske køkken eller milde oste, Vin der gerne må serveres let afkølet.

Tapas: Oksefilet ruller med ost. Oksefilet skæres meget tynde skiver. På skiven lægges cheddar ost, tomat strimler, agurk strimer, det hele rulles sammen.

Vinhuset Wente:
Med grundlæggelsen for mere end 125 år siden er Wente Vineyards det ældste familiedrevne vinfirma i Californien og i dag drives det af fjerde og femte generation. Vineriet er beliggende øst for San Francisco i Livermore Valley, der anses for at være et førsteklasses vinområde. Familien har altid stået for traditionelle værdier kombineret med ny viden. Deres fokus på kvalitet blev i 2011 belønnet, da det anerkendte magasin Wine Enthusiast kårede vineriet til American Winery of the Year.

Wente Vineyards har vinmarker, der ligger på gammel, udtørret flodbund, hvor koncentrationen af mineraler er høj, hvilket er med til at give vinene kompleksitet. Andre af deres marker ligger på gammel sandstensjord og med de varierende typer af jordbund kan Wente dyrke forskellige druesorter. Wente-familien har dyrket deres egne marker siden begyndelsen i 1883 og har indført sit eget ”Farming for the Future program” for at beskytte jorden bedst muligt. Ved at passe på jorden har både lokalsamfundet og hele planeten det bedre.
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Smagekasse med online anmeldse af Wente Californien 5 vine den 5.6 kl. 19.00
Din bedømmelse