-20%Tilbud

Smagekasse Tarapaca 3 flasker røde 2 flasker hvide 1 flaske rose

Smagekasse Tarapaca Chile
3 rødvine på hver deres drue, hver drue med sin egen karakter i både duft og smag. 2 hvidvine på hver deres drue med meget forskellige karakter i duft og smag, 1 rose med kompleksitet og dybde.
På lager
SKU
560018
Tilbudspris 360,00 kr Normalpris 448,50 kr
Merlot:
Modne vilde bær og Merlot druens evne giver denne vin flot balance med let fylde og bløde tanniner i en frugtfyldt smag. Vin der vil stå til mange retter og er særdeles god hverdags vin og vil kunne bruges til fester og buffe
Carmenere:
Modne bær og let krydderi i medium fyldig vin der balancere flot på Carmenere druen med god bid i eftersmagen. Man påstår jo at Carmenere druen vil tilpasse sig maden så derfor går det aldrig skævt at servere den til
Cabernet Sauvignon:
Medium fyldig vin med en blød smag med modne solbær og kirsebær hvor noter af mynte blander sig med krydderierne i en god kraftfuld eftersmag. En vin der står godt til oksekød og krydrede pastaretter.
Chardonnay:
Frisk og frugtrig Chardonnay fra Tarapaca Chile med dejlig moden frugt i duft og smag. Et godt glas til at nyde eller til salater, fiske retter og modne oste. Et godt glas til fester og buffet.
Sauvignon Blanc:
Sprød og frisk med hyldeblomst og frisk græs i duften og smagen hvor syren er i balance i god lang eftersmag. Vin der passer godt til sushi og fiskeretter samt årstidens salater.
Rose:
Topklasse rosé fra Chile med kompleksitet og god dybde i smagen der overrasker med solbær og friske druer i en velafbalanceret dejlig smag. Rose fra Tarapaca kan bruges til hvad du ønsker velkomst, salater og lyst kød m.m.

Viña Tarapacá er et af de ældste vinerier i Chile, som tilbage i 1874 satte deres første vinstokke på marker i bunden af Maipo Valley og her var de med til at starte Chiles vinindustri. I 1992 blev Viña Tarapacá opkøbt af Fosfores Group. Målet var at skabe vine af høj kvalitet til den stigende forbrugerinteresse. ”El Rosario de Naltagua”, en stor gård centralt beliggende i Maipo Valley, var den første, der blev opkøbt, og i dag ligger den i et smørhul omgivet af de smukkeste vinmarker. Mikroklimaet er helt unikt for det er muligt at vande markerne med smeltevand fra Andes-bjergene, og samtidig ligger markerne så de får gavn af den kølige brise fra kysten, som er med til at give sunde modne druer med god balance mellem syre og sødme.
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Smagekasse Tarapaca 3 flasker røde 2 flasker hvide 1 flaske rose
Din bedømmelse