-21%Tilbud

Smagekasse hvidvine 6 forskellige på hver sin drue

6 forskellige hvidvins druer som hver især er fortræffelige at nyde. Chardonnay som giver den stor bouquet og fylde hvor Pinot gris giver den friske cremet smag. De eksotiske frugter kommer frem i Viognier og Chenin druerne, Grillo der er meget frugtrig og Sauvignon Blanc som giver den friske smag med lime mineralske strejf.
På lager
SKU
560028
Tilbudspris 498,50 kr Normalpris 628,50 kr
Vi fandt andre produkter du måske kan lide!
Smagekasse hvidvin i forskellige druer

Tarapaca Gran Reserva Chardonnay
Stor bouquet i duft og smag af stor fylde af frugter og noter af egetræ i lækker velafbalanceret vin fra Tarapaca. Vin der nydes som aperitif og til alt godt fra havet.

Los Vascos Sauvignon Blanc
Fremtræder meget frisk og saftig med velafbalanceret eftersmag. Typisk med Sauvignon Blanc karakter med tornblad og eksotisk frugt af ananas og lime med en elegant mineralsk strejf og elegance.

Viognier Pays D`OC Baies Dorees
Velsmagende og fyldig hvidvin som viser karakter og elegance med eksotiske frugter i flot harmoni med citrus frugter. Et godt glas som aperitif eller som ledsager til salater og fiskeretter.

Lentz Pinot Gris
Cremet og frisk hvidvin med masser af eksotisk frugt og charme. Elegant og perfekt balanceret til at servere uden mad eller til sushi og asiatiske retter.Fyldig og lækker Pinot Gris fra Lentz i Alsage som går godt til de fleste retter og som kan nydes uden tilbehør.
Smagsnoter er mange der kommer mandler og moden frugt sammen en en lille hints af røg.
Server til: Kylling og kalkun samt fisk gerne af de fede.

Chenin Blanc Pear Tree Bellingham Syd Afrika
Cremet og frisk hvidvin med masser af eksotisk frugt og charme. Elegant og perfekt balanceret til at servere uden mad eller til sushi og asiatiske retter.

Grillo, Pinot Grigio, Parthenium
frugtrig duft som går igen i smagen i flot balanceret utrolig lækker med en harmonisk og behagelig eftersmag.
Serveres til retter med lyst kød, fisk og salater.
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Smagekasse hvidvine 6 forskellige på hver sin drue
Din bedømmelse