-21%Tilbud

Smagekasse Hvid-Rose-rød Trumpeter Argentina

Lækker smags kasse Rutini Trumpeter fra Argentina, hvor man oplever og smager vine med balance i de forskellige druer. Vine der kan nydes til med og uden mad.
1fl. Rose, 1 fl. Chardonnay, 1 fl. Cabernet Sauvignon, 1 fl. Malbec og 2 fl. Pinot noir.
På lager
SKU
50070
Tilbudspris 475,00 kr Normalpris 600,00 kr
Chardonnay: Stor bouquet i duften af tropiske frugter som går igen i en smagen af grønne æbler med blomster agtige nuancer, efterfulgt med noter af vanilje og mineraler.
Server til: Lette retter lyst kød og fisk eller bare til at nyde.

Rosé de Malbec: Herlig blomster agtige der efterfølges af en snert af friske røde bær som kirsebær, jordbær og ribs og afsluttes af en let duft af citrusfrugt. Noterne fra duften går igen i smagen.
Server til: Grillet fisk, retter med kylling, skaldyr eller til carpaccio men også bare gerne nydes uden noget til.

Malbec: Dejlig duft af kirsebær efterfølges af en snert af kanel og søde krydderier. Hvor den i smagen føles fyldig og frugtrig med masser af smag, intense tanniner, her opleves stor bouquet af kirsebær, brombær, boysenbær og blommer blandet med hints af kardemomme og peber.
Server til: Gerne kraftige kødretter, så som en god bøf eller grillet kød.

Cabernet Sauvignon: Meget koncentreret aromaer af saftige bær, som ledes over i en dejlig smag af brombær og ribs med velbalancerede, bløde tanniner. I eftersmagen kommer noter af vanilje, kakao og egetræ op.
Server til: God steak fra grillen, pasta og lyst kød.

Pinot Noir: Lækker silkeagtig konsistens med elegante og frugtrige aroma af hindbær og jordbær kombineret med hints af violer og egetræs noter fra fadlagringen. De bløde og lette tanniner giver en let syreholdig og blød eftersmag.
Server til: Lette retter som f.eks. pasta og lyst kød.

Vin huset:
Familien Rutinis vinmager tradition startede tidligt i det 19. århundrede i Le Marche i Italien, hvor Francisco Rutini lavede vin til indbyggerne i hjembyen, Ascoli Piceno. Hans eneste søn Felipe Rutini immigrerede til Argentina, hvor han plantede sine første vinstokke i Coquimbito, Maipú i Mendoza-provinsen.

Siden grundlæggelsen i 1885 er Rutini Wines blevet anerkendt for vine af ekstraordinær høj kvalitet og karakter. I dag har Rutini Wines vinmarker i flere områder af Mendoza regionen. Vinmarkernes forskellige placering gør det muligt at dyrke de enkelte druetyper i det område, hvor hver druetype har de mest optimale vækstbetingelser.

Rutinis bygninger ligger i Maipú og blev gennemrenoveret med helt ny teknologi i 1990’erne med stor respekt for bygningernes oprindelige arkitektur fra 1885.

I oktober 2008 udvidede Rutini Wines og byggede et nyt vineri i Uco Valley, Mendoza, som stod klar i marts 2009 til at modtage den første høst.
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Smagekasse Hvid-Rose-rød Trumpeter Argentina
Din bedømmelse