-27%Tilbud

Smagekasse fra vinhuset Brotte, Cotes du Rhone 6 flasker

Med denne smagekasse, kan du lave din helt egen smagning der hjemme. Seks lækre vine fra den dynamiske franske vinproducent Brotte, alle med hver sin karakter og smag.

På lager
SKU
560033
Tilbudspris 800,00 kr Normalpris 1.088,50 kr
Vi fandt andre produkter du måske kan lide!
Esprit Barville: Duft: Lækre noter af blommer, druer og mørke bær med hints af peber og timian.
Smag: Føles varm og blød i elegant smag med noterne fra duften går igen og suppleres af vilde røde bær, mørke kirsebær, skovbund og lakrids. Tanninerne er bløde og flot afrundede og vinen har en dejlig vedvarende eftersmag.
En fremragende ledsager til kalve- og oksekød samt krydrede pølser. Eller prøv den til en lækker chokoladedessert måske med syltede kirsebær.

Domaine Grosset, Côtes du Rhône Villages, Cairanne: Duft: Her smyger sig mørke bær op af glasset. Smag: Her har vinmaker lagt vægt på elegance frem for stor kraft. Vinen er meget blød og med en velbalanceret eftersmag med god smag fra den nænsomme fadlagring.
Vinen er en god ledsager til rødt kød, vildt, fuglevildt, ragout, lam, kalv, svinekød og ost.

Brottes Vacqueyras: Duft: Lækker dybde i duften med toner af læder, tobak og modne sort frugt. Smag: Fyldig med den typiske elegance fra Rhonedalens charmerende vine. God eftersmag, med fokus på den modne frugt.
Vinen er ledsager til vildt retter, kraftigt kød og modne oste.

Gigondas: Duft: Her er virkelig en duft af lakrids, vanilie og brombær.
Smag: Meget kraftfuld hvor der er fokuseret meget på toner af brombær og læder. Meget god og tæt eftersmag som fortæller at dette er en vin i god balance.
God ledsager til grill-retter, vildt og bløde oste.

La Fiole: Duft: Op af glasset kommer en frugtrig og krydret duft med noter af brombær og svesker. Smag: Først er der friskhed med fylde som afløses af en frugtrig smag med dominerende noter af sorte bær og lakrids. Eftersmagen er vedvarende og utrolig behagelig.
Ledsager til lammesteg, and med vinter grøntsager, eller en god bøf, men prøv den også til stærke oste eller chokolade brownies.

Vin huset Brotte:
I 1931 slog Laurent Charles Brotte sig ned i det prestigefyldte vinområde Châteauneuf-du-Pape i Rhône-området. Her kastede den unge Charles sig over vindyrkning og anlagde et tapperi i den lille by og således blev kimen til Maison Brotte lagt.

Laurent Charles Brotte viede sit liv til at forsyne vinelskere over hele verden med kvalitetsvine, der afspejler områdets stil og karakteristika. I 1952 fik han ideen til brandet ”La Fiole du Pape”, som for alvor slog Châteauneuf-du-Pape fast i folks bevidsthed, og i dag eksporteres ”La Fiole du Pape” til 90 lande i hele verden. Maison Brotte er i dag et dynamisk vinfirma med over 60 ha og 4 ejendomme: Domaine Barville, Château de Bord, Domaine Grosset og Domaine de l’Aube men også eget tapperi. I 1972 anlagde familien desuden et museum, hvor de besøgende kan kigge nærmere på Rhône dalens historie.
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Smagekasse fra vinhuset Brotte, Cotes du Rhone 6 flasker
Din bedømmelse