-43%Tilbud

Smagekasse fra Toscana, Beneventano og Veneto 6 flasker

Smag vin fra 3 af de store italienske vinregioner i Italien. Vine der er meget forskellige men med hver sin blødhed og karakter. Alle 3 står godt til en lang række af madretter og som kan nydes til grillen.
På lager
SKU
560032
Tilbudspris 400,00 kr Normalpris 700,00 kr
Vi fandt andre produkter du måske kan lide!
Fiorino Toscana Rosso er fremstillet på Sangiovese-druer iblandet Merlot og Cabernet. Druerne er høstet fra marker i Toscana distriktet, og vinifikationen er traditionel. Fiorino Toscana Rosso har lagret på egetræs fade.
Fiorino er vidunderlig blød med fløjls agtige tanniner og lækre aromaer af kirsebær og blåbær med en smule krydderi fra fadlagringen.
Står godt til utrolig mange retter især pasta, pizza og oste.

Milianti Aglianico Beneventano IGT er med intens duft af roser, røde kirsebær, blommer og noter af mørk chokolade, hvor smagen er fyldig med en anelse sødme, der er med til at give vinen en god fylde med dens mange noter af mørke solbær, chokolade og noter af tobak.
Lækker vin mange kan lide og som står rigtig godt til næsten alt slags mad,

Baroncini Rosso Veneto er intens rød i glassetog i duften møder man fyldige bæraromaer, intensitet og et lækkert element af chokolade. I smagen kommer noterne fra duften igen og opleves fyldig og silkeblød med et dejligt krydret element og en lang, vedvarende eftersmag.
Baroncini er en oplagt ledsager til det italienske køkken, en rigtig god bøf eller ostebordet.
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Smagekasse fra Toscana, Beneventano og Veneto 6 flasker
Din bedømmelse