-42%Tilbud

Smagekasse Fiorino 3 fl. Sangiovese 3 fl. Toscana Rosso

Fiorino Toscana Rosso og Fiorino Sangiovese Puglia er flotte ambassadører for de to vinregioner Toskana og Puglia. Begge vine med hver deres karakter i duft og smag dog bløde og lækre begge to.
På lager
SKU
560030
Tilbudspris 450,00 kr Normalpris 780,00 kr
Vi fandt andre produkter du måske kan lide!
3 Flaser Fiorino Toscana Rosso er fremstillet på Sangiovese-druer iblandet Merlot og Cabernet. Druerne er høstet fra marker i Toscana distriktet. Fiorino Toscana Rosso har lagret på egetræs fade lækker blød med fløjls agtige tanniner og lækre aromaer af kirsebær og blåbær med en smule krydderi fra fadlagringen.
Server til: Står godt til mange danske retter men også de Italienske retter som pasta, pizza og oste.

Fiorino Sangiovese Puglia IGP er fremstillet på Sangiovese-druer, der vokser på de solrige bakker i Apulien. Her føles duften tillokkende med intense noter af modne bær. Smagen er blød og fyldig med en dejlig ren frugtkarakter med en behagelig, vedvarende eftersmag.
Vinen er en meget alsidig perfekt allround vin, der gør sig godt til buffet og frokoster eller en god tomatsuppe, men er også et sikkert valg til blot, at nyde en aften på terrassen.

Vinene:
Lange veje med snorlige cypresser, smukke bakketoppe med pittoreske middelalderbyer, endeløse strande og gemte huler. Dette og meget mere kendetegner de to vigtige italienske regioner Toscana og Apulien.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Smagekasse Fiorino 3 fl. Sangiovese 3 fl. Toscana Rosso
Din bedømmelse