Smagekasse Fanø øl 6 stk. med hver sin smag

Fanø Bryghus leverer altid frisk øl. Øen der huser bryghuset er inspirationen.
Kombinationen af de to faktorer gør øllet til den fryd, øl altid bør være. Kassens indhold varierer efter årstider.
På lager
SKU
560015
220,00 kr
Forbehold for ændring af indhold i øl Smagekasse fra AEvin og Fanø bryghus p.g.a. at der bliver lavet små aftapninger af hver.
Er der specielle ønsker, så kontakt os,.

Fanø Vestkyst Pale ale 5,7 %: Den mest humlede øl, er som en frisk skumsprøjt fra den viltre nordsø. Øllet er lyst i farven, men saftig, kraftig og tørt med en markant frugtig og krydret smag af aromahumle.
Står godt til smørrebrød, ost og søde desserter.

Fanø Stormflod Chokolate milk stout 5,8 %: Denne markere de mange alvorlige stormfloder der har ramt Fanø med voldsomme ødelæggelser, især en af de største der ramte Fanø i 1981. Øl med fin balance med sødme og let fylde, en stout der gerne må nydes, når udfordringerne raser omkring en.
Står godt til: Barbeque, chokoladekage og is.

Fanø rav Lager 4,6 %: Navnet stammer fra den lokale ædelsten og er ligesom den gylden og ufiltreret med frisk og fyldig smag, men ret tør og let aromatisk.
Står godt til: Grillet kød, salater med ost og frugt desserter.

Fanø Vadehav Brown ale 6,5 %: Mørk øl der er skabt til aftenstunder og afslapning. Smagen er kraftig og kompleks med en middeltør og diskret krydret smag der giver varme.
Står godt til: Flæskesteg, grillet kød, nødder og chokoladekager

Fanø Lynghvede, Hvedeale med lyng og krydderier 5 %: Ufiltreret og ravgylden i farven og livlig skummende med tør let aromatisk og forfriskende med diskret krydret smag.
Står godt til: Salater, fisk og frugt desserter.

Fanø Forår Helles Boch 6,5 %: Brygget for at give tørsten årets første lærkefløjt. Lys i farven med duft af modnet korn med en kraftig tør let bitter maltet smag.
Står godt til: Svinekød, cambert og krydret retter.
God fornøjelse og håber at hver øl nydes.
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Smagekasse Fanø øl 6 stk. med hver sin smag
Din bedømmelse