-31%Tilbud

Smagekasse Chardonnay 6 flasker

Chardonnay druen er dronningen over hvidvine med god grund, her opleves lækre bløde smage med ananas og tropiske frugter, hvorfor den altid er god til at nyde som aperitif, velkomster og til et utal af salater og fisk.
På lager
SKU
50062
Tilbudspris 400,00 kr Normalpris 583,50 kr
1. Viña Tarapacá Reserva Chardonnay hvor druen er fra de to dale Maipo og Casablanca.
Duften er af abrikos og vanilje blandet med citrusfrugt. Smagen er fyldig med toner fra fadlagringen og fed cremet struktur og duft noterne går igen i smagen sammen med ananas, Lækker klar og frisk i stilen.
Server til: Fiskeretter, lyst kød, salater og stærke oste.

2. Wente Morning Fog Chardonnay har fået sit navn fra de store tågebanker, der presses ind fra havet ved San Francisco bugten. Denne tåge danner et unikt maritimt klima til fremstilling af unik vin på Chardonnay druen. 50 % af vinen gæres på franske egetræs fade og lagres herefter sur lie, på bundfaldet. Den anden del lagres på ståltanke for at bevare druernes friske frugt karakter. Lækker duft af abrikos, vanilje og citrusfrugter. Smagen er fyldig med toner fra fadlagringen og fed cremet struktur.
Server til: Kraftfulde fiskeretter, lyst kød og stærke oste.

***** 5 stjerner VinAvisen
****** 6 stjerner Alt om vin
91 point James Suckling
Guld San Antonio
Guld Alameda County Wine Challenge

3. Copper Lane Chardonnay Reserva fra Syd Afrika. Lagret i op til fem måneder på egetræs fade. Duften: Op af glasset vælter noter af citrus, grønne æbler og toner af smør. Smagen er fyldig og dejlig cremet men samtidig med en fin frugtsyre, der skaber en flot balance.
Server til: Fed fisk, pasta, salater og fjerkræ.

4. Pago de Cirsus Chardonnay fra Spanien. Vinen har lagret på egetræs fade fra de førende bødkerier i Frankrig og USA. 90% fransk fad og 10% amerikansk i 12 måneder. Lækker ekspressiv duft af eksotisk frugt som mango og ananas. I smagen er der god fylde med cremet struktur med noter af moden gul frugt og en anelse sødme fra fadlagringen. Virkelig god balance med friskhed i eftersmagen.
Server til: Salater, modne tørre oste, lyst kød og fisk.

5.Chardonnay Domaines Barons De Rothschild (LAFITE) "A" Aussieres VDP D'OC. Frisk med harmoni mellem syre og sødme og et væld af citrusfrugter, fersken og abrikos i flot balance som gør vinen levende. Et godt valg til salater og pastaretter gerne med lyst kød.

6. Stony Creek Chardonnay Masser af dybde, kompleksitet og fylde til fiske retter og salater. Citrus og friskslået græs blander sig med noter fra tropiske frugter og gør den egnet til mad og som en god aperitif.
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Smagekasse Chardonnay 6 flasker
Din bedømmelse