-21%Tilbud

Smagekasse Californiske Rodney Strong hvid- og rødvin

Sammen med det anerkendte vinhus Rodney Strong har vi sammensat en lækker oplevelsesrig smagekasse, med 3 hvidvine og 3 rødvine som hver især giver store vinoplevelser. Her er der virkelig tale om vine fra øverste hylde med store frugtoplevelser og vine i lækker balance.

På lager
SKU
50063
Tilbudspris 1.000,00 kr Normalpris 1.268,50 kr
Vi fandt andre produkter du måske kan lide!
Chardonnay: Klar gylden i glasset med den smørede, ristede Bourgogne stil. Her er noter af smørblomster, citrus, grønne æbler og hvide blomster. Smagen er perfekt balanceret med de ristede toner fra fadlagringen og den rene kølige frugt. Sprød og intens afslutning. En hvidvin der kan klare meget kraftfulde fiskeretter, krydret mad og modne skimmeloste.

Davis Bynum Chardonnay: Flot let gylden i glasset med en vidunderlig duft af æbler, pærer og citrongræs samt hints af vanilje fra fadlagringen. I smagen er der dejlige toner af citrus, hvide ferskner, pærer og æbler. Vinen føles cremet og afrundet med en flot frugtsyre og en fin friskhed. En lang, vedvarende og intens eftersmag vidner om en vin i fuldendt balance. En oplagt ledsager til grillet fisk, lette pastaretter, kylling, salater og bløde oste.

Cabernet Sauvignon: Næsten sort i glasset, med klar rød kant. Flot fokuseret duft med solbær, brombær, læder og chokolade. I smagen er vinen fyldig med noter af solbær, sorte kirsebær, læder og cedertræ. Flot balanceret struktur med modne tanniner og en god længde. Serveres til velhængt amerikansk oksekød eller modne oste.

Charlotte's Home Sauvignon Blanc: En herlig frisk og sprød hvidvin med duft af grønne æbler, citrus og nyslået græs. Smagen er herlig intens med samme noter og en god lang eftersmag. En oplagt ledsager til det bedste skalddyr, modne tørre oste og et glas i utide.

Russian River Valley Pinot Noir: En flot klar farve med en fin elegant aromaprofil. Her er noter af små røde bær og rosenblade. Smagen er så flot balanceret med fin vanillekarakter fra fadet og en intens rød frugt. En anelse krydderi afslutter denne smukke Pinot Noir. En fremragende ledsager til lyse kødretter, fjerkræ og moden blød ost.

Old Vines Zinfandel: Frisk frugt fra Russian River Valley kombineret med moden og krydret sødme fra Alexander Valley og Dry Creek giver en vin med stor smagsmæssig mangfoldighed. Her er noter af brombær, blommer og boysenbær med et touch af søde, røde bær og cremet vanilje. Serveres f.eks. til krydret svinekød eller pizza med barbecuekylling.

Vin huset: Sonoma County’s første CO2 neutrale vinproducent.

Rodney Strong Vineyards er i dag ejet af Tom Klein, der købte vineriet i 1989. Tom har fra starten været interesseret i, at optimere Rodney Strong Vineyards til at møde de krav, den moderne forbruger stiller til gode vine. Der er investeret i nyt udstyr til kælderen, marker er genplantet, og der dyrkes efter regler for bæredygtigt vinbrug. Det kræver det bedste råmateriale at producere gode vine og med vinmarker i de bedste områder, Alexander Valley, Russian River Valley og Chalk Hill, producerer Rodney Strong verdensklasse vine, der viser essensen af Sonoma County.

Derudover er Tom en stærk fortaler for miljøet, og i oktober 2009 blev Rodney Strong, som det første vineri i Sonoma County, defineret som CO2 neutralt. Dette er bl.a. opnået med et stort anlæg af solceller på toppen af vineriet.
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Smagekasse Californiske Rodney Strong hvid- og rødvin
Din bedømmelse