-21%Tilbud

Smagekasse Amarone 6 flasker

Smagekasse Amarone
6 Amarone med hver der smag og oplevelse, topvine med utrolig mange forskellige druesmag, mørke bær og krydderier med hver sin fylde. En TOP oplevelse hvor man kan finde sin egen favorit.
På lager
SKU
560016
Tilbudspris 1.299,75 kr Normalpris 1.653,50 kr
Smagekasse Amarone
6 Amarone med hver der smag og oplevelse, topvine med utrolig mange forskellige druesmag, mørke bær og krydderier med hver sin fylde.

Amarone Della Valpolicella Classico Fabiano.
Flot og fyldig Amarone. Kirsebær, svedsker og røg i både næse og mund pakket ind bløde tanniner og sødmefulde noter af vanilje og rosiner, som fortsætter ud i den lange intensive eftersmag.

Amarone Della Valpolicella DOCG Conti di Numio 15
Blød og charmerende i al sin voldsomhed og kraft der er rigt sammensat af modne frugter og lækre krydderier der vil harmoner rigtig godt til vild og rød kød gerne med sovs med fedme og krydderi.

Amarone Della Valpolicella, Casa Giona 15 %
Lækker Amarone der vil være god til det mange danske retter. Her stor bouquet af skovbær og kirsebær med blødhed og fylde der spiller elegant med krydderierne.

Bertani Amarone della Valpolicella D.O.C.G. Valpantena
Det er en utrolig flot rødvin med intens rød farve med et blåligt skær samt koncentreret frugtduft med noter af meget modne kirsebær og skovfrugter samt et strejf af krydderier og nødder, hvilket er meget karakteristisk for Valpantena. Smagen er fyldig og frugtig med god balance og dybde, bløde tanniner samt en lang og behagelig eftersmag

Villa Molino Amarone della Valpolicella D.O.C.G.
Vinen har været lagret ca. 1½ år på egetræsfade og minimum 6 måneder på flasken inden frigivelsen.
Det er en flot vin med intens granatrød farve og en frugtig duft. Fyldig, men samtidig rund og næsten silkeblød smag af modne frugter samt en lang og behagelig eftersmag med noter af krydderier.

Amarone Della Valpolicella Classico Cantina Negrar
I oplever i glasset en lækker duft af modne bær som går igen i smagen med fylde og noter fra fadlagringen. hånd høstedes druerne, hvorefter alle klaser bliver sorteret og lagt til tørre i godt 3 måneder i små kassetter i tørrerum. Den særlige teknik får sukker indholdet mere koncentreret, mens druerne samtidigt gennemgår en naturlig mikrobiologisk proces i løbet af tørreperioden.
I februar året efter bliver de rosin-lignende druer presset, gæret og macereret i 30 dage. Sidenhen er vinen lagret 1½ år på små barriques af fransk Allier-eg og store 3000 liters fade, inden vinen bliver flaskemodnet i ½ år inden frigivelsen.

Vi håber det har været en oplevelse at komme igennem de 6 Amarone vine og at du har fundet din favorit.
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Smagekasse Amarone 6 flasker
Din bedømmelse