Tilbud

Smagekasse 6 rose fra flere lande

De laksefarvet som oftes fra Frankrig og mere røde i de oversøiske har intet som sådan med kvalitet at gøre, men vinmakers valg til hvordan den skal smage, her hænger kvalitet og pris selvfølgelig sammen. De let sødlige går ofte som aperitif bare til at nyde eller til desserter hvor de lidt citrus agtige går til utal af salater og lette retter.
På lager
SKU
560029
575,00 kr
Lose Los Vascos Cabernet Sauvignon, Chile
En frisk og lækker rosé der byder på sommerens røde bær. Her kombineres fransk finesse med chilensk frugtkarakter. En oplagt ledsager til utal af salater og tapas retter.

Tarapaca Rose Cabernet Sauvignon og Syrah Chile
Topklasse rosé fra Chile med kompleksitet og god dybde i smagen der overrasker med solbær og friske druer i en velafbalanceret dejlig smag. Rose fra Tarapaca kan bruges til hvad du ønsker velkomst, salater og lyst kød m.m.

Trumpeter Rose De Malbec Rutini wines
Frisk og lækker af sommerens røde bær bla. af jordbær og ribs med en snert af citrus frugt i både duft og smag. Prøv den til fisk og skaldyr med lette salater til, så bliver det ikke bedre.

Rose La Grande Jument IGP PAYS D´OC
Dejlige dufte af små friske røde bær og frisk og fyldig i munden med let sødme og krydderi. lækker som aperitif til salater og lette kød og fiske retter.

Rose Lavendette Alpes de haute Provence
Stikkelsbær og røde bær i lækker intens rose, der bare er til at nyde alene eller sammen med lækre salater, der er sammensat af de 3 druer Cinsault, Syrah og Grenache fra Hautes Provence.

Farmer`s Block Pinotage Rose CO 2 Venlig
Rose med duft og smag af hindbær og vandmelon med en cremet og frisk smag af sommerbær. Et godt glas til lette og røget kødretter, lækker til et utal af salater.
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Smagekasse 6 rose fra flere lande
Din bedømmelse