-18%

Smagekasse 6 Franske vine fra Vinhuset Brotte i Cotes du Rhone Frankrig

Smagekasse 6 Franske vine fra Vinhuset Brotte i Cotes du Rhone Frankrig
Vine i og fra området Chateauneuf-du-Pape fra top vinhuset Brotte med 6 røde og 2 hvide. Alle vine giver en oplevelse med hver deres karakter i både duft og smag. Vi håber smagekassen er en oplevelse uden lige både i kvalitet og smag. De enkelte flasker findes på hver deres side med mere info.
På lager
SKU
56017
Tilbudspris 1.110,00 kr Normalpris 1.358,50 kr
Vi fandt andre produkter du måske kan lide!
Chateauneuf-Du-Pape Les Hauts De Barville:

Bouquet af røde bær især jordbær med jordbundens urter og krydderier i lækker harmoni i elegant og kraftfuld vin fra Brotte. Åben den gerne før den skal drikkes for at den får åbnet alle sine smags nuancer.

Chateauneuf-Du-Pape La Fiole du pape:
Kraftig vin fra Brotte der kræver lidt modspil af store retter. Stor bouquet af frugter i moden stil med lækker krydderi balance i god eftersmag. Drikkeklar når den åbnes i special designet flaske.

Gigondas La Marasque vin huset Brotte
Fyldig og intens der er kraftfuld i både duft og smag med noter af lakrids og vanilje fra de 18 måneder på fad der blander sig med mørke bær og læder noter pipler frem i en tæt balanceret eftersmag hvor man smager at tanninerne er tæmmet flot.

Creation Grosset Cairanne 14,5 % Brotte
Stor fylde med intens noter der er frugtrige af vilde bær og svesker der harmoner med krydderierne og de fine tanniner. Et godt valg til grillens mange retter og til den gode vildt sovs.

Chateauneuf-du-Pape Blanc Brotte
Fyldig og cremet flot vin med liflig elegance der afslutter med stor frugt bouquet. Vin der smager og lækker til alt godt fra havet men også en oplevelse bare at smage og nyde som aperitif.

Viognier Pays D`OC Baies Dorees
Velsmagende og fyldig hvidvin som viser karakter og elegance med eksotiske frugter i flot harmoni med citrus frugter. Et godt glas som aperitif eller som ledsager til salater og fiskeretter.

Vinhuset Brotte og området: Côtes-du-Rhône ligger i det sydlige Frankrig. Området omfatter i det sydlige Rhône amterne: Drome, Vaucluse og Gard. Det er op til 60 km bredt og 80 km langt og strækker sig fra Point Saint Esprit i Nord til Avignon i syd. Landskabet er billedskønt med bakker, hvor vinmarkerne ligger side om side med lavendelmarker og oliventræer. Jorden er fattig og meget stenet, og mange steder ser man de store rullesten, som optager solens stråler om dagen, og frigiver varmen igen om natten, hvilket giver druer med meget høj modenhed.
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Smagekasse 6 Franske vine fra Vinhuset Brotte i Cotes du Rhone Frankrig
Din bedømmelse