Tilbud

Smagekasse 3 rødvine og 3 hvidvine med hver deres karakter

Smagekasse med 3 rødvine og 3 hvidvine med hver sin kraft og fylde i lækre smag i alle.
På lager
SKU
50061
733,75 kr
1 Flaske Nero D`Arcole DOC Desmonta Italien
Intensitet, kraft og blød frugt går her op i en højere enhed. Den mørkerøde vin har balance med stor frugt intensitet og modne tanniner, der giver et godt bid med blød harmoni. Vil overgå mange Amaroner i sin fylde og smag
Læs mere på nr. 7353

1 Flaske Esprit Barville Cotes du Rhone Brotte
Elegant og frugtfyldt med fine krydderier og en flot balance med varme der føles blød og elegant hvor noter fra duften går igen i smagen og suppleres af vilde røde bær, mørke kirsebær, skovbund og lakrids. Tanninerne er bløde og flot afrundede.
Læs mere på nr. 25939

1 Flaske Copper Lane Reserve Shiraz-Merlot W.O. Swartland
Saftig frugtrig smag med en elegant og let syrerig frugt i afslutningen. Fremstillet på Shiraz- og Merlot-druer. Shiraz-druerne bidrager med kraft og fylde, mens Merlot-druerne sikrer en blød og behagelig vin. Vil falde i manges smag og kan bruges til meget mad eller et glas i utide.
Læs mere på nr. 520235

1 Flaske Los Vascos Cardonnay, Dom. Barons de Rothschild
Fyldig og frugtrig Chardonnay med frisk eksotisk frugt, melon og grape med strejf af hasselnød op af glasset som virker fyldig og forfriskende med en aromatisk og og frugtrig lang eftersmag.
Læs mere på nr. 311003

1 Flaske Wente Morning Fog Chardonnay Livermore Valley
Topklasse Chardonnay fra Wente med kompleksitet og perfekt balance. Fed cremet struktur med toner af abrikoser, ananas og citrus med toner fra fadlagringen.
Læs mere på nr. 19002

1 Flaske Copper Lane Reserve Chardonnay W.O. Swartland
Fyldig og cremet chardonnay med en flot balance mellem syre og sødme samt elegante hints fra fem måneders lagring på egetræs fade.
Læs mere på nr. 620232
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Smagekasse 3 rødvine og 3 hvidvine med hver deres karakter
Din bedømmelse