Rose Silverboom Special Reserve Pinotage druen

Syd afrikansk smag af sol og varme der blander sig med søde modne frugter der står godt til et glas i utide, aperitif, salater og lyse kødretter. et glas hvor man får meget for pengene.

På lager
SKU
720550
49,75 kr

Silverboom med smag af sydafrikansk sol med søde modne frugter og en fyldig vedholdende eftersmag.


Server til: Lyse kødretter, salater, aperitif eller til et glas i utide.


Serverings temperatur: 8-10°C


Vinen: Fremstilling
De udvalgte druerne til denne fine sprøde rosévin er fra Pinotage-druerne som kommer fra bush-vinstokke og for at opnå “special reserve”-stilen høstes druerne mere modne end normalt for rosévine. Mosten gæres ved kølig temperatur i tre uger for at bibeholde den friske frugtsødme i vinen. Når vinen har opnået det ideelle alkohol- og sukker niveau stoppes gæringen og således sikres en vin med perfekt frugt og friskhed.


Vin huset:
Sydafrika har de senere årtier gennemgået en kolossal forandring og landet er i dag leveringsdygtig i et hav af dejlige vine. Én af de væsentligste grunde hertil er landets placering. Udover dygtige vinmagere kræver god vin nemlig en række faktorer: sol, varme, kulde og en god jordbund. Alt dette er tilstede i Sydafrika. Gennem de senere år har Sydafrika desuden fostret en ny og innovativ generation af vinmagere. Folk med blikket rettet mod resten af vinverdenen, hvor de søger inspiration i både Italien og Frankrig.


Silverboom er resultatet af topdygtige vinmagerne og gavmild natur. Det bedste fra Sydafrika tilvirket med en god portion europæisk islæt.Indsættes

Specifikationer
Årgang 2018
Alkohol i procent 14 %
Indhold 75 cl
Druer Pinotage
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Rose Silverboom Special Reserve Pinotage druen
Din bedømmelse