Sasyr Toscana Sangiovese og Syrah, Rocca delle Marcie

Lækker blød og behagelig med krydderier der er velbalanceret, frugtrig, uden skarpe kanter og yderst drikkelig. En vin der kan nydes til mange forskellige retter eller blot til lidt god musik eller tv.
På lager
SKU
3320
119,75 kr
Duft: Meget intens og kompleks med hints af kirsebær, brombær og hindbær.

Smag: Rund med krydderier med en god struktur hvor der kommer en behagelig friskhed og en lang vedholdende eftersmag.

Server til: De fleste retter hvor kød og krydderier eller ost indgår. Den kan dog også sagtens nydes uden mad.

Serverings temperatur: 16-18°C

Vinen:
Vinen er fremstillet af 60% Sangiovese-druer tilsat 40% Syrah-druer. Druerne dyrkes på vinmarkerne i Maremma, hvor de tørre, kuperede marker sammen med det varme klima giver perfekt modnede druer. Vinmarkerne dyrkes med kvalitet for øje, og druerne høstes i hånden.
Der bruges den nyeste teknologi inden for gærings processen med temperatur kontrollerede forhold, som er med til at bevare den intense røde farve og aromaen fra druerne. Omkring 15% af vinen lavet på Sangiovese lagrer på små franske egetræs fade i ca. seks måneder.

Vin huset:
Rocca delle Macìe blev etableret i 1973, da Italo Zingarelli besluttede at realisere sin livslange drøm ved at erhverve ”Le Macìe” vingården i hjertet af Chianti Classico området.

Kærlighed og passion for det toskanske landskab er blevet overleveret fra grundlæggeren Italo Zingarelli til næste generation, som leder virksomheden i dag. I dag ejer familien 6 gårde med mere end 600 hektar i det Toskanske område, hvoraf mere end 200 hektar bruges til vindyrkning. Fokus har altid været på kvalitet, og Rocca delle Macìe er fortsat ”diamanten” i familievirksomheden og har vundet mange internationale priser.
Specifikationer
Årgang 2014
Alkohol i procent 13,5 %
Indhold 75 cl
Druer Sangiovese, Syrah/Shiraz
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Sasyr Toscana Sangiovese og Syrah, Rocca delle Marcie
Din bedømmelse