Pinot Gris Alsace Lentz

Sødmefuld og frisk Pinot Gris med en flot bouquet af abrikoser og tørret frugt op af glasset, hvor den i smagen stadig virker frisk med de tørret frugter i en lækker balance med frugtsyren. Vin der med sin fylde kan hamle op med et bredt udvalg af retter eller som aperitif..
På lager
SKU
45292
119,75 kr
Fyldig og lækker Pinot Gris fra Lentz i Alsage som går godt til de fleste retter og som kan nydes uden tilbehør.

Smagsnoter er mange der kommer mandler og moden frugt sammen en en lille hints af røg.

Server til: Kylling og kalkun samt fisk gerne af de fede.

Området:
Alsace er et område, der er kendt for sine friske elegante vine. Vine som vi i Danmark altid har foretrukket, som vores sommervine, i haven, på frokostbordet og til f.eks. fisk og skalddyr.
Alsace er et af Frankrigs smukkeste vindistrikter. Det strækker sig fra Strassbourg i nord, mod syd til Mulhouse, afgrænses af Rhinen mod øst og mod vest af den lave bjergkæde Vogeserne, der beskytter området mod den fugtige vestenvind. Alsace er fra nord til syd ca. 130 km langt, dets bredde varierer fra kun få hundrede meter til et par kilometer. Vinmarkerne strækker sig op ad Vogeserne fra 400 til 600 meter over havets overflade.
I modsætning til de tyske vine, der næsten altid kan lokaliseres på deres geografiske oprindelse, er det i stor udstrækning druen, der giver vinen sit navn i Alsace. Cave d’Obernai er kooperativet i byen Obernai, som ligger 25 km sydvest for Strasbourg i Frankrig.
Specifikationer
Årgang 2016
Alkohol i procent 13,5 %
Indhold 75 cl
Druer Pinot Gris
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Pinot Gris Alsace Lentz
Din bedømmelse