Gigondas La Marasque vin huset Brotte

Fyldig og intens der er kraftfuld i både duft og smag med noter af lakrids og vanilje fra de 18 måneder på fad der blander sig med mørke bær og læder noter pipler frem i en tæt balanceret eftersmag hvor man smager at tanninerne er tæmmet flot.
På lager
SKU
29838
209,75 kr
Duft: Fyldig og intens i fed duft af lakrids blandet med vanilje og brombær.

Smag: Kraftfuld og lækker med toner af brombær og læder med en god tæt eftersmag der viser en vin i god balance, er man til kraftfulde vine er dette sagen.

Server til: Grill-retter, vildt og blødeoste.

Serverings temperatur: 17-17°C

Vinen:
Denne vin er fremstillet af mest Grenache Noir, iblandet mindre mængder af andre lokale druer. Meget typisk for området. Denne Gigondas lagres i 18 måneder på en kombination af nye og gamle træfade.

Vin huset Brotte:
I 1931 slog Laurent Charles Brotte sig ned i det prestigefyldte vinområde Châteauneuf-du-Pape i Rhône-området. Her kastede den unge Charles sig over vindyrkning og anlagde et tapperi i den lille by og således blev kimen til Maison Brotte lagt.

Laurent Charles Brotte viede sit liv til at forsyne vinelskere over hele verden med kvalitetsvine, der afspejler områdets stil og karakteristika. I 1952 fik han ideen til brandet ”La Fiole du Pape”, som for alvor slog Châteauneuf-du-Pape fast i folks bevidsthed, og i dag eksporteres ”La Fiole du Pape” til 90 lande i hele verden. Maison Brotte er i dag et dynamisk vinfirma med over 60 ha og 4 ejendomme: Domaine Barville, Château de Bord, Domaine Grosset og Domaine de l’Aube men også eget tapperi. I 1972 anlagde familien desuden et museum, hvor de besøgende kan kigge nærmere på Rhône dalens historie.
Specifikationer
Årgang 2015
Alkohol i procent 14,5 %
Indhold 75 cl
Druer Grenache Noir
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Gigondas La Marasque vin huset Brotte
Din bedømmelse