Earthquake Cabernet Sauvignon David Winery Lodi

Earthquake Cabernet Sauvignon er opkaldt efter det historiske jordskælv i San Francisco i 1906, er en super harmonisk og fyldig vin spækket med saftig frugt solbær og blommer og egetræsnoter fra de 15 måneder på fad.
På lager
SKU
100067
249,75 kr
Earthquake Cabernet Sauvignon er en super harmonisk og fyldig vin spækket med saftig frugt som solbær og blommer og med en snert af chokolade, tobak og krydderi fra egetræet.

Server til: En god steg eller til modne oste.

Serverings temperatur: 16-18°C

Vinen:
2013-høsten startede allerede i starten af august med druesorterne Chardonnay og Pinot Noir. De første røde druer blev høstet fra starten af september til primo oktober. Efter en stor 2012-høst forventedes 2013-høsten at være mindre end gennemsnittet. Men høsten viste sig atter at være god både på kvantitet og kvalitet. Med moderate temperaturer hen over sommeren udvikledes frugten i druerne perfekt med masser af smag og en god syre. Vinen er lavet på Cabernet Sauvignon druer med en smule Petite Sirah. Efter gæring har vinen modnet i 15 måneder på franske egetræsfade.

Vin huset:
De to brødre Michael og David Phillips nedstammer fra en familie af farmers, som har dyrket vindruer i området Lodi i Californien i snart et århundrede. I dag er familieforetagendet udvidet med 6. generation Kevin Phillips og Melissa Phillips Stroud. Familien viderefører traditionen med at producere vine af høj kvalitet med iøjnefaldende og unikke etiketter.

Michael David Winery driver landbrug med respekt for fremtidige generationer og har implementeret nogle af de mest progressive og bæredygtige landbrugsmetoder i Californien. Familien dyrker vin på 300 ha og fra og med 2011-årgangen er alle Lodi druer fra Michael David Winery certificerede bæredygtige.
Specifikationer
Indhold 75 cl
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Earthquake Cabernet Sauvignon David Winery Lodi
Din bedømmelse