Coste Carezzi 3 L Rosso del Veneto

Kanon lækker og fyldig med rig og intens bær smag og noter af modne druer og strejf af chokolade. Alkohol på 14 % og den lette krydret smag gør vinen lækker og nemt at sætte til alle mulige retter og til et glas i utide. Vin der har opnået sin høje status p.g.a. at druerne er lavet efter Parziale Appassimento metoden.


 

På lager
SKU
5282
139,75 kr

Fyldig rødvin fra Italien med modne frugter og strejf af krydderier.


Coste Carezzi er et perfekt match til det klassiske italienske køkken, uanset hvilken ret vil vinen gøre sig fortjent.


Serverings temperatur: 18-20°C


Vinen:
Coste Carezzi er fremstillet på druerne Merlot (70%) og Cabernet Sauvignon (30%), der er høstet i hjertet af den norditalienske Veneto vinregion. Den berømte region har en lang tradition indenfor vinproduktion og er særlig kendt for vine fremstillet på tørrede druer som Amarone og Ripasso.


Coste Carezzi bærer betegnelsen Parziale Appassimento. Parziale Appassimento betyder, at en del af vinen er lavet på druer, der efter høsten har ligget i temperatur kontrollerede rum for delvist at tørre ud, og dette sker over en periode på flere måneder. Denne metode er også kendt fra højt værdsatte vine som Amarone og Ripasso, der begge stammer fra Valpolicella i Veneto. Druerne udtørrer til der er opnået en optimal balance mellem væske og sukker. I denne proces mister druerne omkring en tredjedel af deres naturlige vandindhold, og der opnås druer med en intens koncentration af smag, karakter og fylde.

Specifikationer
Alkohol i procent 14 %
Indhold 3 L
Druer Cabernet Sauvignon, Merlot
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Coste Carezzi 3 L Rosso del Veneto
Din bedømmelse