Champagne Premium Reserve Brut Charles Mignon

Indbydende, frisk og fyldig i perfekt balance som nydes til velkomst eller forretter ved ethvert selskab.
På lager
SKU
1748
269,75 kr
Den guld og stjerne vindende Champagne med fine bobler gør Charles Mignon Premium Reserve Brut yderst indbydende at betragte i glasset sammen med de delikate noter af fersken, abrikos og stenfrugt frister i duften. Friskheden fra Chardonnay og fylden fra Pinot Noir fylder munden iblandet lækre noter af fersken.

Charles Mignon Premium Reserve Brut er produceret på en blanding af flere druer fra udvalgte årgange fra markerne i Marne-dalen. Blandingen består af Pinot Noir, Chardonnay og Pinot Meunier og mængden af de tre druer kan variere fra en årgang til en anden. Druerne plukkes i hånden og gæres i temperaturkontrollerede tanke af rustfrit stål. Det er et præcisionsarbejde at bevare de primære dufte og jordens udtryk i den endelige champagne. Efter gæring lagrer champagnen i de mørke kældre hos Charles Mignon ved en konstant temperatur på 12oC i 18 til 24 måneder.

Charles Mignon er beliggende i Épernay, som er en af de vigtigste byer i Champagne-regionen. Her ligger mange store huse, men kun ganske få der som Charles Mignon har familiekarakter og som holder fast i sin identitet. Alle vine produceres med et øje på familiens traditioner gennem tiden, og Bruno Mignon sørger for, at hans familietraditioner holdes i hævd. Kældrene ligger dybt under byen, og her får champagnerne lov til at udvikle sin kompleksitet til glæde for den sande livsnyder.

Charles Mignon er champagne af høj kvalitet fra 1. Cru eller Grand Cru marker. Fortryllende dråber, hvad enten det er Brut, Sec, Rosé eller den fantastiske top cuvée Comte de Marne.

Specifikationer
Alkohol i procent 12 %
Indhold 75 cl
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Champagne Premium Reserve Brut Charles Mignon
Din bedømmelse