Saumur Blanc Reserve des Vignerons Val de Loire

Vin fra Lorie på Chenin Blanc druen, der vil lidt af det hele. Kompleks og intens hvor ananas og citrus er i balance og fremtræder hele vejen igennem og kan serveres både til fisk og kødretter men vil også være perfekt til salater og let syrlige desserter. Et godt valg til fester og buffet.
På lager
SKU
103005
99,75 kr
Duft: Bare lækker og kompleks hvor citrus noter og ananas er fremtrædende.

Smag: Frisk og rund med en dejlig citrus agtig eftersmag.

Server til: Fisk og skaldyr, kan bruges til salater og retter med kød og lette syrlige desserter.

Serverings temperatur: 8-10°C

Vinen:
Vinen er lavet udelukkende på Chenin Blanc-druer, som kommer fra vinstokke, der er 30 år i gennemsnit. Saumur-vinmarkerne dækker et område på 800 hektar og er beliggende på Loireflodens sydlige bred. Jorden er en blanding af ler og kalkstensholdig jord. De hvide, bløde kalksten, som tidligere blev brugt til at bygge slottene i Loiredalen med, giver gode betingelser for vinstokkene og er med til at sikre moderat vandtilførsel.

Efter høsten afstilkes druerne og presses let. Mosten gærer i temperaturkontrollerede fade og efter endt gæring tappes vinen på flasker. Herefter lagres flaskerne i kælderen, hvor de ligger beskyttet for sollys og temperaturudsving.

Vin huset:
Producenten af Saumur Blanc er en del af kooperativet Alliance Loire. Firmaet drives med strenge men simple værdier: solidaritet, respekt og kreativitet. Medlemmerne hjælper hinanden med know-how, de dyrker jorden med respekt for naturen og har respekt for hinanden, og de søger hele tiden efter nye og bedre metoder til at opnå de bedste resultater. Kooperativets filosofi er, at vinen ikke kan blive god uden respekt for både vinbonden og naturen.
Specifikationer
Årgang 2017
Alkohol i procent 12 %
Indhold 75 cl
Druer Chenin Blanc
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Saumur Blanc Reserve des Vignerons Val de Loire
Din bedømmelse