Sandiliano Brut Grand cuvee

Sandiliano Spumante Brut Grand Cuvee med moden frugt og citrus med dejlige perler i harmoni uden den bliver for tør. Som aperitif eller til lette retter.
Udsolgt
Kun 0 tilbage
SKU
631001
69,75 kr
Duft: Flot balanceret med lette nøddetoner og en frisk grøn frugt.

Smag: Frugt og citrus i harmoni med blød med god syre.

Server til: Aperitif eller som ledsager til fisk eller andre lette retter.

Serverings temperatur: 8-10°C

Vinen:
Druerne Glera til Sandiliano Spumante Brut kommer fra flere regioner i Italien. Druerne høstes i slutningen af august/begyndelsen af september, når de har opnået perfekt modenhed. Anden gæring foregår ved kontrolleret temperatur på 18°C, hvorefter vinen en til tre måneder.

Vin huset:
Sandiliano er skabt og produceres af Perlino, som er en historisk og veletableret producent af vermouth og mousserende vine. Firmaet Perlino blev grundlagt af Giuseppe Perlino og har eksisteret siden 1905. Perlino startede med at producere vin men i 1930erne udvidede de produktionen til også at omfatte mousserende vin og vermouth. Vermouth er med tiden blevet Perlinos stærke produkt og har fået fodfæste både nationalt og internationalt. Perlinos administrative del ligger i Asti i det pittoreske Piemonte med bjerge og bakket landskab. Vinmarker og vingårde ligger spredt i hele Piemonte.
Specifikationer
Alkohol i procent 11 %
Indhold 75 cl
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Sandiliano Brut Grand cuvee
Din bedømmelse