-12%Tilbud

Sancerre Rose Pinot Noir la Villaudiere

Elegant rosévin med frisk Pinot-smag med fint krydderi med noter af skov jordbær og hindbær i en intens og elegant rosevin, der er perfekt ledsager til alverdens salter.
På lager
SKU
9361
Tilbudspris 150,00 kr Normalpris 169,75 kr
Duft: Rosenblade og fine små skov jordbær der blander sig.

Smag: Tør og fylder munden ud på fineste vis med noter af skov jordbær, hindbær og et let krydret strejf. Denne vin er indbegrebet af intens og elegant rosé.

Server til: Hummer, rejer eller salater og nydes som aperitif på en varm sommerdag.

Serverings temperatur 8-10°C.

Vinen:
Denne eneste blå drue der er beplantet i Sancerre distriktet er Pinot Noir og derfor er denne rosévin også fremstillet på denne. Druerne høstes ved den optimale balance mellem sukker og syreniveau. Når druerne er ankommet til vineriet ligger skallerne sammen med mosten i få timer for at afgive farve og intensitet til vinen. Efterfølgende behandles vinen som en hvidvin og gærer på ståltanke inden aftapning på vingården.

Vin huset:
Sancerre-distriktet dækker et areal på 2.300 ha på venstre bred i Loire-flodens øvre dal, nordøst for byen Bourges. Landsbyen Sancerre ligger som en ørnerede på højdedraget over floden med udsigt over vinmarkerne, der strækker sig gennem 14 kommuner. I denne del af Loire-dalen er der fastlandsklima, som giver risiko for frost om foråret. De lægivende skove mod vest og floden er med til at mildne klimaet.

Domaine de la Villaudière ligger 5 km fra Sancerre og dækker et areal på 15 ha, hvor jordens sammensætning er meget skiftende og varierer mellem kalksten, ler, grus og flint. Dette er med til at sikre et køligt klima, som er optimalt for Sauvignon Blanc druen. Domainets jorder er beplantet med Sauvigonon Blanc 75% og til rødvin- og rosé produktionen Pinot Noir 25%.
Specifikationer
Årgang 2017
Alkohol i procent 13 %
Indhold 75 cl
Druer Pinot Noir
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Sancerre Rose Pinot Noir la Villaudiere
Din bedømmelse