Tilbud

Sancerre Blanc La Villaudiere Jean Marie Reverdy & Fils

Mild frisk duft af grønne æbler med citrus karakter i tør intens Sancerre med balanceret fugtsyre og delikate frugtnoter der går godt til fiske retter og tørre oste.
På lager
SKU
9965
189,75 kr
  • Køb 2 for 160,00 kr pr styk og spar 16%
Duft: Mild med noter af frisk slået græs med grønne æbler og en mild citrus karakter.

Smag: Tør med intens frugtsyre der renser ganen så man nyder den delikate frugtkarakter i vinen.

Server til: Skaldyr, milde fiskeretter og tørre oste dertil findes ikke bedre vin.

Serverings temperatur 8-10°C.

Vinen:
Denne hvidvin er fremstillet 100% på Sauvignon Blanc, hvad der altid er tilfældet for Sancerre. Druerne høstes modne og med en god syre balance. Gæringen foretages på ståltanke ved kontrolleret temperatur for at bevare så meget frisk frugt i vinen som muligt. Efter endt gæring tappes vinen på vingården. Denne vin er bedst i sin ungdom hvor den har frisk syre og intensitet.

Vin huset:
Sancerre-distriktet dækker et areal på 2.300 ha på venstre bred i Loire-flodens øvre dal, nordøst for byen Bourges. Landsbyen Sancerre ligger som en ørnerede på højdedraget over floden med udsigt over vinmarkerne, der strækker sig gennem 14 kommuner. I denne del af Loire-dalen er der fastlandsklima, som giver risiko for frost om foråret. De lægivende skove mod vest og floden er med til at mildne klimaet.

Domaine de la Villaudière ligger 5 km fra Sancerre og dækker et areal på 15 ha, hvor jordens sammensætning er meget skiftende og varierer mellem kalksten, ler, grus og flint. Dette er med til at sikre et køligt klima, som er optimalt for Sauvignon Blanc druen. Domainets jorder er beplantet med Sauvigonon Blanc 75% og til rødvis- og rosé produktionen Pinot Noir 25%.

Specifikationer
Årgang 2018
Alkohol i procent 13 %
Indhold 75 cl
Druer Sauvignon Blanc
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Sancerre Blanc La Villaudiere Jean Marie Reverdy & Fils
Din bedømmelse