-20%Tilbud

Saint Joseph Marandy Vinhuset Brotte

Fyldig og intens Saint-Joseph vin med masser af karakter hvor tanniner er flot afbalanceret og der opleves i duft og smagen store toner af modne sorte frugter i let krydret harmoni.
På lager
SKU
29760
Tilbudspris 160,00 kr Normalpris 199,75 kr
Duft: Intens og fyldt med toner af sorte frugter, peber og ristede næsten karamelliserede undertoner.

Smag: Her opleves vinen elegant og fyldig med flot integrerede tanniner og der er lækre noter af hindbær og solbær med et let krydret præg.

Server denne elegante vin til lette kødretter med svinekød eller fjerkræ med let krydrede pasta til. Til grillet bøf og bløde oste.

Serverings temperatur: 16-18°C.

Vinen:
Syrah-druerne til Marandy er høstet ved optimal modenhed i efteråret. Efter høsten sorteres stilkene fra druerne, inden de gennemgår en kold og skånsom maceration (udblødning). Den alkoholiske gæring finder efterfølgende sted ved 26-28°C i en periode på ca. 15 dage. Under gæringen pumpes druemosten dagligt over druekvaset for at trække mest mulig saft og kraft ud af vinen. Herefter presses druekvaset, inden vinen gennemgår en malolaktisk gæring på egetræsfade, efterfulgt af 6 måneders lagring ligeledes på egetræsfade.

Vin huset Brotte:
Saint-Joseph, der kan spores helt tilbage til det 16. århundrede og som angiveligt er opkaldt efter beskytteren af kuede ægtemænd, er beliggende på højre side af Rhône-floden i det bakkede landskab for fødderne af Massif Central. Jordbunden I i området er præget af sort skiffer og granit, hvilket giver en flot karakter til vinene.

I den nordlige dal af Rhône-distriktet blæser Mistralvinden dagligt og nedkøler druerne i løbet af dagen. Det varme indlandsklima giver kun begrænset nedbør i sommermånederne. Den eneste røde druesort her i nord er Syrah, som ofte ses blandet med grønne druer for at blive blødt lidt op. Denne Saint-Joseph vin er imidlertid fremstillet 100% på områdets Syrah-druer.
Specifikationer
Årgang 2017
Alkohol i procent 13 %
Indhold 75 cl
Druer Syrah/Shiraz
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Saint Joseph Marandy Vinhuset Brotte
Din bedømmelse