Rutini Wines Cabernet Sauvignon Collection Argentina

Frugtrig med krydderi og god fylde opleves i Rutini Colección Cabernet Sauvignon med modne røde bær blandes med hints af vanilje og chokolade, som går over i en behagelig duft af krydderier og kaffe i en velbalancerede vin med tanniner og hints af kakao i lang og vedholdende eftersmag.
På lager
SKU
633711
249,75 kr
Vinen:
Rutini Colección Cabernet Sauvignon består af 100% Cabernet Sauvignon og druerne dyrket på Rutinis marker i Tupungato med kontrolleret vanding og ingen brug af gødning. Klimaet i Tupungato er om dagen solrigt og tørt og giver dermed perfekt modning af druerne. Nætterne er kolde og sammen med den kontrollerede vanding giver det en god balance mellem sukker og syre i druerne. De høstes i hånden, når de har opnået perfekt modenhed og køres straks til vineriet.

Efter endt malolaktisk gæring lagres vinen på 50% nye franske egetræsfade og 50% brugte franske egetræsfade i 14 måneder.

Vin huset:
Familien Rutinis vinmagertradition startede tidligt i det 19. århundrede i Le Marche i Italien, hvor Francisco Rutini lavede vin til indbyggerne i hjembyen, Ascoli Piceno. Hans eneste søn Felipe Rutini immigrerede til Argentina, hvor han plantede sine første vinstokke i Coquimbito, Maipú i Mendoza-provinsen.

Siden grundlæggelsen i 1885 er Rutini Wines blevet anerkendt for vine af ekstraordinær høj kvalitet og karakter. I dag har Rutini Wines vinmarker i flere områder af Mendozaregionen. Vinmarkernes forskellige placering gør det muligt at dyrke de enkelte druetyper i det område, hvor hver druetype har de mest optimale vækstbetingelser.

Rutinis bygninger ligger i Maipú og blev gennemrenoveret med helt ny teknologi i 1990’erne med stor respekt for bygningernes oprindelige arkitektur fra 1885.

I oktober 2008 udvidede Rutini Wines og byggede et nyt vineri i Uco Valley, Mendoza, som stod klar i marts 2009 til at modtage den første høst.
Specifikationer
Årgang 2013
Alkohol i procent 14,5 %
Indhold 70 cl
Druer Cabernet Sauvignon
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Rutini Wines Cabernet Sauvignon Collection Argentina
Din bedømmelse