Rum Nation Peruano 8 Års 42 %

Peruano smør agtig blødhed i med lette aromaer fra en rom der er kraftig og fyldig. En rom, der kan drikkes af de fleste, og som stadig vil udfordrer.
På lager
SKU
400239
299,75 kr
Duft: Næsten smør agtig, meget sød og med antydninger af frisk sukkerrørs saft, toffee og kakaomælk.

Smag: Rig, intens i smagen af rosiner, figner, dadler, med sødme der er ledsaget af krydderier, kanel, peber og med lette tanniner fra egetræsfade.

Eftersmag: Let pebret og garvesyre, men stadig glat, sirupsagtig og sød.

Rum Nation serien blev lanceres i 1999
Vores familie har en lang tradition for at importere og distribuere skotsk whisky.
I 1990 tog Fabio Rossi til Skotland for at besøge destillerier, for at prøve smage fade og indgå nogle kommercielle aftaler: På nogle besøg hos whisky-mægler agenterne opdagede han, der var flere gamle tønder britiske guyana og jamaicanske rum, stablet sammen med single malt. Fra de romerske kolonier blev disse rom sendt til Skotland og England for ældning (i et friskere og dæmpet klima, der tillod en mere gradvis modning) og for at blande sig med de såkaldte Navy Rums.
Under disse besøg kom ideen til at lave serien Rum Nation. Fabio Rossi og hans far Mario Jr. har siden 1956 opkøbt whisky og lancerede serien for single malts whisky Wilson & Morgan i 1992 og i 1999 blev ideen til virkelighed for Rum Nation serien
Specifikationer
Alder 8 års
Alkohol i procent 42 %
Indhold 70 cl
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Rum Nation Peruano 8 Års 42 %
Din bedømmelse